Kolik jste jeli nejrychleji?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
tomax

Re: Kolik jste jeli nejrychleji?

Příspěvek od tomax » 23 lis 2011, 08:54

dogee píše:tomaxi ty hlavne nemas co jezdit jako pr..e po dalnici a ohrožovat ostatni ucastniky!

hloupe odvolavani se na jeden odstavec zakona je velmi zjednodusene chapani!
no promin, ale kde pisu, ze jezdim jako prasatko? ten jeden odstavec zakona, na ktery se odvolavam, je pro jizdu na dalnici zasadni, protoze levy pruh se pouziva jen pro predjizdeni.

Werewolf: velky souhlas! vidim to uplne stejne, pokud nekdo jede rychleji, neni muj problem soudit duvod proc specha... proste uvolnim pruh hned jak je to mozne (bezpecne) - hlavne se ho co nejdriv zbavim! ted nerikam, ze vsichni spechaji k porodu nebo tak, ale dogee proste neni rameno spravedlnosti, aby poustel jen nekoho.

colli: presne tak, zakladni vec je na nikoho se nelepit, pouzivat s predstihem blinkr, zadne ostre klicky a sledovat provoz v zrcatkach

westler: presne tak, nevidim zadnej rozumnej duvod (krom bezpecnosti v dane situaci), proc toho cloveka pred sebe nepustit... hlavne je to nejrychlejsi zpusob, jak se ho zbavit

juray: ty i dogee neprimo rikate, ze v levem pruhu se muze jet "jenom 130" a nikdo by vas tedy nemel predjizdet. jenze to mi prijde, jako kdyz zlodej krici chytte zlodeje. trosku pokrytectvi...

minuly patek jsem jel praha-brno-praha, celou cestu jsem jel 150 ~ 160 km/h, proste kde se dalo, nekde se nedalo. nemusel jsem ani jednou nikoho vyblikat. vzdycky, kdyz jsem se blizil k pomalejsimu autu, tak mi proste uhlo do praveho, ja jsem predjel a on se pak zaradil zpet do leveho. ja jsem se vzdaloval, bliknul jsem vystrazne na podekovani a on na me dalkove. nikdo nebyl ohrozen na zivote, vsichni jsme veseli pokracovali dal svojim tempem. skoro pohadka 8-)
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)

Reklama

tomax

Příspěvek od tomax » 23 lis 2011, 09:01

Kazde auto, ktere nekdo podjel zprava jelo vlevo bezduvodne.
V zivote jsem podjizdel asi 3x a to hodne nerad. Jedna se o situace, kdy je pravy pruh volny, nekolikrat bliknu a nic se nedeje... pak proste dam kolo do krajnice a jedu. Nestydim se...

No a na D1 z Prahy bych podle vetsiny lidi byl pirat!!! Na dalnici 3 pruhy, jedu si hezky pravym pruhem a vsichni ostatni jsou nasackovani ve vlacku v levem pruhu, prostredni prazdny... nechapu. Pro me soubezna jizda 8-)
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray » 23 lis 2011, 21:43

To už sem ale vážně nepatří (řešit to můžete/me tutaj : https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 998#p44998 )
Já to nemyslím tak že by se v levym mělo jet jen 130, já jsem zatím snad ještě nikdy nikoho neblokoval, jen co předjedu už jsem zas v pravym a když za mnou jede někdo rychleji tak se snažím i předjet rychleji(abych byl hned zas v pravym) jen mi přijde, že když někdo jede bezdůvodně v levym pruhu, není to o moc horší nešvar, jako když někdo jede nepovolenou rychlostí a třeba předjíždí zprava. Ale jasný že totálně bezdůvodná jízda v levym je kravina
Naposledy upravil(a) Juray dne 23 lis 2011, 22:20, celkem upraveno 2 x.

Marson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marson » 23 lis 2011, 22:00

Zafirkou posledni měsic 2007 1.9CDTI 88kw . D1 Vyškov-Kroměříž(nová ,téměř prázdná dálnice) Pneu michelin primacy HP.Puvodně jsem fotil 210km/h ale než jsem to vyfotil tak jsem sebezáchovou zpomaloval. :| :P
Přílohy
200.jpg

Werewolf

Příspěvek od Werewolf » 24 lis 2011, 00:48

dogee píše:nikde není psáno že auto co překračuje 130, letící v levým pruhu má přednost!!
a nikde neni psano, ze prednost nema :)

Moje obvykla rychlost po dalnici je 120. Je to asi nejnepraktictejsi rychlost, jelikoz je dost ridicu, kteri si udrzuji rychlost mensi cca 110, ty predjizdim a zaroven uhejbam tem, co jedou tech 130 a vic, takze celkem klickuju :D
A pokud jsem zrovna v levym a v pravo je jeste par aut, ktery bych rad dal a vidim, ze ze zadu se nekdo blizi, vetsinou bud zrychlim, abych jej co nejmin omezil, nebo se zabrzdim a zaradim na chvili, abych mu dal volnej prujezd. Rad bych totiz, kdyby se taky tak ostatni chovali, kdyz to ja zrovna valim sviznejc...

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 24 lis 2011, 08:06

K tej rýchlosti na dialnici...ak si niekto letí je to jeho vec.Ak idem v ľavom pruhu 130 a niekto ide zamnou rýchlejšie , samozrejme mu uhnem na pravo.
Ale keď idem v ľavom pruhu 130 a v pravom je dlhá kolona kamionov a za mnou niekto letí a vyblikáva, tak ma to absolútne nezaujíma.Prečo by som mal uhýbať medzi kamiony, tam zabrdiť, potom sa vrátiť späť do pruhu a zrýchlovať opäť na 130km/h. V tomto prípade by som týchto vyblikávačov a lepičov sa na nárazník fackal :roll:
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

Stan.

Příspěvek od Stan. » 24 lis 2011, 09:00

Souhlasím s Adriano2, těžko se bude někdo řadit do pravého pruhu když jede 130km/h (tacho cca140), aby se zařadil za kamion jedoucí cca 90km/h, jenom proto, že za ním jede nějaký vyblikávač. Podle mě ovšem problém jízdy v levém pruhu začíná někde jinde. Jízda v pravém pruhu je jak roleta od kamiónů,
tím začal nešvar jízdy v levém pruhu, který není tak zničený. Neúnosné množství kamiónů, zácpy. Vládní činitelé stále žvaní o ekologii ale nikdo nic nedělá. V Rakousku a hlavně ve Švýcarsku se pro průjezd používají Rolavlaky, kdy jeden vlak odveze klidně 50-60 kamiónů. Sníží se dopravní nehody, kdy řidič odpočívá v lůžkovém vagónu. Sníží se ekologická zátěž a ušetří další miliardy za zničené silnice.
Snížily by se podvody, kdy má kamión deklarován průjezd, ale přitom vyloží náklad zde u nás. V tomto výčtu by se dalo pokračovat, ale nemá to význam dokud v tom budou mít vládní činitelé a jejich kamarádi své aktivity a všemožně se bránít tomu to napravit. Co se jenom nakecalo o vážení přetížených kamiónů a skutek utek. Pochybuji o tom, že by se nějaký pirát snažil vybrzdit kamión, který zrovna předjížděl jiný kamión třeba kilometr a jel za ním celou dobu cca 90km/h. Potom si svůj adrenalin vybije na někom jiným. Dokud nebude zájem toto řešit, tak se asi nic nezmění.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993

HerryCZ

Příspěvek od HerryCZ » 24 lis 2011, 09:26

Mno ja to tak delam i v obci. Pokud jedu v levem svych oblibenych 60 a nekdo se za mnou riti, tak pokud mam kam uhnu, ale abych se nekde vklinil a sel po brzdach at rovnou zapomene. Uz ja porusuji predpisy, tak at si ten co blika a lepi se trhne nohou.

Jinak abych se vratil k puvodnimu tematu. Jak jsem mel 18, tak jsme s kamosem prevazeli nejakou ameriku z Olomouce do OV. Mno byl to 4 litr a na tachosu jsem to vytahl na 240kmh. Od te doby uz jsem se k tomu cislu nepriblizil. Nejvice co ted v posledni dobe bylo 180 tachometrovych se svou Zafou A (1,8 92kW benzin) a s tatovou Fabii (1,4 MPi 50kW benzin). Ale dal uz nemam moc odvahy.

Mno hold nejsem strelec a ted kdyz jezdim, tak se drzim do kila a to hlavne kvuli spotrebe, ale obcas mi ta noha ulitne, mno je treba provetrat motor.
Opel Zafira A 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100

dogee

Příspěvek od dogee » 26 lis 2011, 18:03

chlapi, mozna sme se spatne pochopili, v sistuaci, kdy predjizdim kolonu at uz nakladaku nebo cehokoliv a na prdel se mi nalepi nejakej ... a tlaci me tak je to proste ...

nicmene jsem nikdy netvrdil, ze neuhybam rychleji jedoucim autum, kdyz je to pro me bezpecny

vcera jsem jel po D1 Praha-Brno a v mlze vsichni jeli vlevo, ikdyz vpravo bylo mezi tirakama volno :( cela dalnice kvuli nim jela pomalu a byl to fakt vopruz! nektery mantaky jsem proste musel objet - pokud se bavime o tomto nesvaru, kdy predjedu, vpravo mam volno ale neuhnu - tak souhlasim ze to je spatne

nicmene se na ceskych dalnicich take casto deje, ze jedu vpravo, chci predjet pomalejsi auto, ale nemuzu protoze nekdo je v levym a POMALU predjizdi me i to pomale jedouci auto a tim me v podstate nuti brzdit - to se mi dost nelibi a osobne se snazim )kdyz ja jsem ten v levym) vzdycky trochu pridat, abych poddobny situace nevytvarel

vseobecne mam proste pocit, ze se jezdi naprosto neohleduplne a sebestredne (a co jsem techto panacku vcera potkal, min. 7 roztrelenejch na D1 mezi Prahou a Brnem)

colli

Příspěvek od colli » 26 lis 2011, 18:57

A jak by jste vyřešily toto: Jedu 180 km/h v levym a za vás se na narázník do slova nalepí X6 cca 1,5 m a do pravého pruhu to prostě jen tak v této rychlosti nejde. :D
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust

www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..

Odpovědět