Kolik jste jeli nejrychleji?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
dogee

Re: Kolik jste jeli nejrychleji?

Příspěvek od dogee » 22 lis 2011, 17:20

panove, to že vy si něco myslíte, že to srovnáváte s realitou na D1 a že je to podle Vás OK, vůbec neznamená že to je OK podle zákona!

opět tvrdím, že VYCUCNOUT jeden paragraf je nesmysl, nikde není psáno že auto co překračuje 130, letící v levým pruhu má přednost!!

prostě takový blbečky miluju, páni silnic, že :) každopádně si všimněte, že jsem nikde nepsal, že mám hoby blokování rychle jedoucích aut kurňa, tak o čem tady plácáte a z čeho mě tady osočujete?

až se naučíte jezdit, tak se vraťte k této diskuzi, páč v civilizovaným světě se jezdí jinak

Reklama

colli

Příspěvek od colli » 22 lis 2011, 18:07

Hlavně lidi nedodržujou odstupy... 1- 3 metry. v takové rychlosti jako je třeba 140 km/h to je jasná smrt. Chápu když se pospíchá, ale vždy dodržuju rozestup, už jen kvůli kamínkům.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust

www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..

Westler

Příspěvek od Westler » 22 lis 2011, 18:26

dogee: kdyz upustime od vsech predsudku, moralizovani a podobne, tak mi rekni jeden rozumnej duvod proc nepustit rychleji jedouci auto?

Zkus odpoved jinou nez "nema co jezdit rychleji nez je povoleno". Je to jeho rozhodnuti, on nese odpovednost za svoje chovani, at ma duvod k takovemu jednani jakykoliv.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray » 22 lis 2011, 18:33

jenže právě že dogee tady nikde nic nepíše o blokování nebo nepouštění, mě se to taky nelíbí že prostě když jedu "jen" 130 mám se stáhnout ke krajnici a ty blázny pouštět co to jen jde (a že jich jezdí) to by člověk opravdu nedělal nic jinýho než předjel jeden kamion pak čekal(pouštěl rychlejší) pak si dovolil předjet zas jeden atd....

Jasný že je blokovat v levym pruhu ty rychlejší je sviňárna největší, stejně tak ale vyblikávat ty co holt pomaleji předjíždí...
To už je ale hodně OT a patří to spíše sem https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 998#p44998

vencator

Příspěvek od vencator » 22 lis 2011, 18:38

Jel sem 230 tachometrovych u hornbachu v HK :D pak sem to jel jeste jednou (oboji okolo druhy hodiny rano) s pricnikama na strese a pres 190 tachometrovych to auto proste neslo bylo asi tak -1°C nevim jak je to mozny byli i zimni pneu stejne siroky a se stejnym profilem jako letni...

Mimochodem nechapu jak auto muze prekrocit o skoro 50 km svoji rychlost v technicaku a pak to kdyz je jiny pocas ze jede pomaleji
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006

Mrkef

Příspěvek od Mrkef » 22 lis 2011, 18:45

vencator píše:Jel sem 230 tachometrovych u hornbachu v HK :D pak sem to jel jeste jednou (oboji okolo druhy hodiny rano) s pricnikama na strese a pres 190 tachometrovych to auto proste neslo bylo asi tak -1°C nevim jak je to mozny byli i zimni pneu stejne siroky a se stejnym profilem jako letni...

Mimochodem nechapu jak auto muze prekrocit o skoro 50 km svoji rychlost v technicaku a pak to kdyz je jiny pocas ze jede pomaleji
On totiž rychloměr kecá zpravidla o 10% ;) Jinak maximální rychlost v tech. průkazu je testovaná po rovině,takže z kopce dosáhneš klidně vyšší.
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004

vencator

Příspěvek od vencator » 22 lis 2011, 18:46

No tak ono to tam je po rovine :) kdo je z hradce tak vi ja jen nechapu ten rozdil na zimakach s pricnikama a bez nich na letnich...
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006

Westler

Příspěvek od Westler » 22 lis 2011, 18:47

Juray: To se nelibi asi kazdemu (ze by zmena velikosti ega smerem dolu? - to musi posoudit kazdy sam). Souhlasim s tim, ze jezdit 130 je na nekterych usecich velmi nebezpecne, protoze clovek musi neustale uhybat (zmena pruhu vyvolava mozne krizove situace). Jenze co se stane kdyz clovek neuhne? Vetsinou se ten za nim nalepi jeste bliz a jeho nervozita/agresivita se zacne stupnovat. Proto myslim ze je bezpecnejsi takovemu autu uvolnit cestu aby narazil do nekoho jineho.

Co se tyka "vyblikavani" tak je to naprosto legalni. Chapu to treba kdyz se nekdo zapomene v levym pruhu, naopak nechapu kdyz nekdo zacne vysilovat sotva co auto pred nim zacalo predjizdet a evidentne se nema kam zaradit.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

Dalik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalik » 22 lis 2011, 19:01

dogee píše:nikde není psáno že auto co překračuje 130, letící v levým pruhu má přednost!!
Doslovně samozřejmě ne, ale je psáno, že má řidič uvolnit rychlejší pruh rychleji jedoucímu vozidlu.

Tahle debata (navíc ve směs ve stejném obsazení) už tu kdysi byla a je nesmysl, aby se to tu zase zasralo 15 stranami těchto pří (najdete tam i můj názor.). Tohle OT tak není žádoucí tuplem.

Mrkef

Příspěvek od Mrkef » 22 lis 2011, 19:05

2 Vencator: Tak příčníky mají slušný odpor v těchto rychlostech,takže to něco udělá a pak si myslim,že bude zakopaný pes v měkkčí směsi zimních gum proti letním nebo ne? :oops: Jinak nějak tak znám hlavní výpadovky v HK :lol: Jednou si takhle jedu Mondeem a obdivuju,jak tam máte pravidelně Mc Donaldy a Kauflandy vždy hezky vedle sebe,ale po třetím Mcś na okruhu mi došlo o co jde :|
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004

Odpovědět