Kolik jste jeli nejrychleji?
Re: Kolik jste jeli nejrychleji?
230km/h - Peugeot 406, 2.0 HDI na D8
Přiznám se, že šlo o to zkusit kolik to auto umí, ale při týhle rychylosti už jsem vyměknul a sundal nohu z plynu. Ty kamiony co jsem měl před sebou se blížily strááááášně rychle a při představě, že je mezi nima auto, který vyjede.......brrr.
U nás jinak nepřekročím 140, v německu 160.
Přiznám se, že šlo o to zkusit kolik to auto umí, ale při týhle rychylosti už jsem vyměknul a sundal nohu z plynu. Ty kamiony co jsem měl před sebou se blížily strááááášně rychle a při představě, že je mezi nima auto, který vyjede.......brrr.
U nás jinak nepřekročím 140, v německu 160.
- Reklama
- Georgeisin
Já sem jel tachometrově lehce pod 210, takže reál cca 200 (tacháč by měl přidávat 10 km). Samozřejmě rovinka, je ale potřeba hodně dlouhý prostor než se tam člověk dodrbe .
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Georgeisin ten chip je znat me astra dala nejvic na rovine tachometrových 200, víc se mi ji nechtělo trápit
- Georgeisin
Trápení to bylo i u mě, nedostal jsem se tam zrovna snadno, už ani nevím, kolik jsem na 5 točil. Myslím, že se z toho dá vytáhnout více v obou případech (chip/bez), ale na to zpravidla nevychytáš dostatečně dlohý a prázný úsek . Jinak to bylo na trase Vary - Ostrov, koukal jsem v jiném vlákně, že tu trasu asi znáš.Juray píše:Georgeisin ten chip je znat me astra dala nejvic na rovine tachometrových 200, víc se mi ji nechtělo trápit
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Se Zafirou po A6 v Německu 190 (podle GPS), před dávnými lety s VW Corrado VR6 210 tachometrových
já dle GPS asi 203km/h ve 4 lidech a plně naložený auto bagáží
ale víc už to nešlo, jinak podmínky byly ideální (suchá prázdná dálnice v DE) ale tento styl jízdy už je příliš...
ale víc už to nešlo, jinak podmínky byly ideální (suchá prázdná dálnice v DE) ale tento styl jízdy už je příliš...
230 km/h s Astou bez problému...
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Z Blavy valím na Brno a 228 dle GPS a ještě by asi šla ale s rodinou jsem zaze rychle zpomalil
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Zafira mi podla tacha ide cca 215 , ale boeing 767 rakúskych liniek ma viezol cca 900 Km/h do paríža
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=ar0jjZiRTfY
Opel Zafira B 2007 1.9 CDTI Z19DTH 150 koníkov,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když jsou díry v zákoně, tak je těžké stanovit, co je dovoleno... Max. povolená rychlost je 130km/h, ale zároveň máš v levém pruhu umožnit jízdy rychlejším, čili je nechat porušit max. povolenou rychlost Ale o tom bylo debaty všude dost... Já jsem toho názoru, že na každého závodníka jednou čeká kolečkové křeslo v tom lepším případěcorsaczek píše:Ono jde o to, jestli těch JEN 130 je v pravém, nebo zbytečně v levém pruhu. Takový bych střílel.
My new car ( Opel Meriva A ) : AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!