Zafira B vs. Astra J kombi
Re: Zafira B vs. Astra J kombi
Myslíš nějakou 1.6T, tak 2-3 roky starou, málo jetou (ideálně po německym důchodci)?
- Reklama
Len doplnim, ze ta Zafca B stoji v edicii 20r 20 490€ takze po dotacii 13 490 co je za nove auto velmi dobra cena. Myslim ze 1,6 s 150k motorom staci
[quote="milosh"]Zoliku jelikoz to mas novy tak 10 let ti musi vydrzet a pak uz bude Pecko [/quote
Snad budeš mít pravdu...
Ale to nic nemění na faktu, že Astra ST je péčko...
Snad budeš mít pravdu...
Ale to nic nemění na faktu, že Astra ST je péčko...
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Astrička je super, Insegnia je v kombajnu taky jiná liga, ale bohužel je to o chechtákách, na nový nebylo tak jsme zvolili Zafiru B převaděčku. S par lidmi jsem se bavil astra je prima v karavanu, nový oply se vůbec moc povedli, Insegnia se prý podobá velikostě vektre-omeze - jako jejich nastupce prej má nejdelší zavazadelní z těchto oblud, když to v té zafiře je prostornost a variabilita (krom te lavice v 2 druhé řadě), jak je na tom J nevím ale seděl jsem v to prolezl všechny auta na salonu. J je fajn ale přes 500tis je fakt moc což náš rozpočet nedovolil, tak třeba přístě:) ale Spotr Tourter ST je moc pěkná;)
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
dovolím si nesouhlasit s tím, že Insignia je velký auto, tak to prostě není...
s omegou a vectrou má společný snad jen logo, prostor rozhodne ne a kdyz srovnam s konkurencnima znackama v segmentu, tak vnitrni prostor oplu je proste zalostne maly
a to nejsem zadny obr, mam pouhych 193 cm!!
s omegou a vectrou má společný snad jen logo, prostor rozhodne ne a kdyz srovnam s konkurencnima znackama v segmentu, tak vnitrni prostor oplu je proste zalostne maly
a to nejsem zadny obr, mam pouhych 193 cm!!
Počítaj s tým že kufor v htb v Astre J je podľa mňa o dosť menší, hlavne smerom nahor od podlahy sa využiteľná plocha zmenšuje omnoho rýchlejšie ako v G-čku. My už kočiar nepoužívame, ale myslím si že do J-čka by sa nezmestil bez demontáže koliesok a to máme kočík "obľúbenej" značky, nie poľský tank.milosh píše:Me se libi i htb a hlavne kocarek nebudem vozit furt a na dovcu tech par veci i do heče naskladame, mno uvidim za rok 2 jak to pujde
Inak na cúračky po meske je kombík s turbom zbytočnosť. Ja by som do mesta zvolil htb 1.6 atmosféru.
Opel Astra J, A16XER + LPG, 2010.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, aktivácia komfortných funcií a palubných PC originálnym diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, aktivácia komfortných funcií a palubných PC originálnym diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Jako Zafirák budu prosazovat Zafiru. Taky jsme jen tři, stačilo by nám menší auto, ale: ten vyšší posaz si třeba manželka nemůže vynachválit. V autě se cítíš fakt bezpečně. Využili jsme párkrát i sedačky v kufru (prostě nemusely jet dvě auta). Zafira z venku není opravdu moc velká (menší i než jedničková oktávka), ale zevnitř opravdu obr. Za mnou (185 cm) sedící syn, si klidně dá nohy přes sebe aniž by mě kopal do zad. Kufr prakticky bezedný. A tak dále a tak podobně. V jéčkové astře jsem seděl, parádička, moderna, ale: Málo místa ! Cítil jsem se trochu stísněně.
Vono je to dneska se vsema autama tak trosku zvlastni. Z venci auta jak krava, ale zevnitr je to vystlany hromadou plastu a podobnych blbosti, takze prostor pro cestujici je zalostne maly. Na druhou stranu je toto vse delany tak nejak pro bezpecnost. Proto temer kazdy auto uz dneska ma v NCAPech 5 hvezdicek. Bohuzel mista jaky bylo ve starych autech, treba ve starym Kadetu, Omeze a pod. se dneska uz u aut nedockame. Nedavno jsem se treba zhrozil jak malo mista ma vepredu znamy v BMX X3 (a v kufru to samy). Takze si zvykejme ze auta budou vevnitr cim dal mensi a z venci to budou cim dal nafouklejsi bubliny
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jó Kadett, to byl panečku náklaďák - když si vzpomenu co jsem všechno naložil do kufru tak se tomu ani nechce věřit....
- destroyer_svk
Prednedavnom som mal moznost mat na weekend Astru J hathback (spominal som aj na fore).Urcite by sa na to auto dalo zvyknut,ako Sport Tourer v peknej farbe a s dobrymi kolesami to auto je jednoducho nadhera. Moj osobny nazor. Je vidiet ze J-cko je nova generacia,nie ako ked si postavite vedla seba nejaku inu znacku,kde novou generaciou myslia auto s modifikovanymi naraznikmi alebo pridanym LED pasikom na denne svietenie.
Co ma vsak prekvapilo ked som sedel aj v novom J-cku ST,ze vzadu to nie je nejaky priestorovy zazrak.Neviem ci aj v H-cku nie je viac miesta vzadu.Co sa tyka Zafiry B,ono sa to nezda ale je o par cm kratsia ako H Caravan,takze manevrovanie v meste by nemal byt problem.Osobne by som ohladne J-cka pockal kym sa vychytaju muchy co ma kazdy model (a J hatchback ich mal tiez).A motor ? Ja osobne by som mal tazku dilemu,ako som uz predtym spominal.Tak dufam ze sa rozhodnes spravne.
Co ma vsak prekvapilo ked som sedel aj v novom J-cku ST,ze vzadu to nie je nejaky priestorovy zazrak.Neviem ci aj v H-cku nie je viac miesta vzadu.Co sa tyka Zafiry B,ono sa to nezda ale je o par cm kratsia ako H Caravan,takze manevrovanie v meste by nemal byt problem.Osobne by som ohladne J-cka pockal kym sa vychytaju muchy co ma kazdy model (a J hatchback ich mal tiez).A motor ? Ja osobne by som mal tazku dilemu,ako som uz predtym spominal.Tak dufam ze sa rozhodnes spravne.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX