Ahoj, jaka je optimální teplota motoru 1,7CDTI? Přes palubní PC si za jízdy najdu teplotu a většinou se mi pohybuje kolem 82-85 stupňů... mě se to zdá málo a navíc mi auto netopí tak, jak loni ( Že by vadný temrostat??? máte s tím někdo zkušenost?,
Díky
Vašek
teplota motoru 1,7 CDTi
- Reklama
Re: teplota motoru 1,7 CDTi
teplota je OK bud rád že se ti to na těch 80 vůbec ohřeje....
kdys naposled měnil pylák? nemáš zapadaný torpédo listím ?
pokud po ohřátí máš horký obě hadice k topení tak už ti zbejvá pouze skontrolovat polohu směšovací klapky ne tělese topení jestli ti vzduch proudí přes radiator a nebo ho obtejká.
máš manualní klimu nebo automat ?
a nebo vytáhnout okno a přestat větrat
kdys naposled měnil pylák? nemáš zapadaný torpédo listím ?
pokud po ohřátí máš horký obě hadice k topení tak už ti zbejvá pouze skontrolovat polohu směšovací klapky ne tělese topení jestli ti vzduch proudí přes radiator a nebo ho obtejká.
máš manualní klimu nebo automat ?
a nebo vytáhnout okno a přestat větrat
Re: teplota motoru 1,7 CDTi
Já to beru pocitově a mám dojem, že loni to topilo líp a rychleji.... a teplotu bych taky radši viděl někde kolem 95°C... nebo to už je moc?
pylák jsem měnil (myslím, že ho vyměnili, teď tu učet nemám ) s poslední prohlídkou před cca 3 měsíci, jinak to bylo stoprocentně cca před rokem
teď se budu ptát trochu blbě :
pylák je v přihrádce u spolujezdce, jde zkontrolovat lehce??
co je torpédo?
hadice na topení jsem nehledal, které to jsou? a kde najdu směšovací klapku?
jinak mám automatickou klimu, má to na něco vliv?
ps. servisák mi říkal, že je to termostat.....
pylák jsem měnil (myslím, že ho vyměnili, teď tu učet nemám ) s poslední prohlídkou před cca 3 měsíci, jinak to bylo stoprocentně cca před rokem
teď se budu ptát trochu blbě :
pylák je v přihrádce u spolujezdce, jde zkontrolovat lehce??
co je torpédo?
hadice na topení jsem nehledal, které to jsou? a kde najdu směšovací klapku?
jinak mám automatickou klimu, má to na něco vliv?
ps. servisák mi říkal, že je to termostat.....