Astra HTB OPC line 1.8 92 kW- PRODEJ
- Reklama
- Georgeisin
Re: Jockerova hyjena III 1.7 CDTi 81kW
Klasický prodejní nájezd něco přes 130 tis.. Já se taky u prvního auta nechal nachytat. Se 133 tis. kupováno a poté jsem zjistil něco pres 200 tis.. Holt mladej a blbej sem byl , i když maldej sem furt
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
přemýšlím jestli to mám nějak řešit:) Borec ale musí mít nervy z oceli, bo pokud je auto dovezené z venku a hned to stočí před tím než to jde na první technickou u nás, tak je menší šance objevit stočené km. Ale pokud já sem s tím byl na TP 2x naposledy ve 178tis tak mi to přijde jako velká odvaha. Stav km při prohlídkách podle vin ti řeknou na TP na počkání....
Asi bych se tomu prodejci ozval, precejen figurujes v TP jako predposledni majitel ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já sem to přepisoval na toho co to teďka prodává p. Krobot.
Ztratily se nam podšálky, to je on?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no to jo:) pravda je, že moc šancí zjistit kdo to stočil není, i přesto že já to vím:) Tvrzení proti tvrzení.
Tachac nemas vyfocenej pred prodejem?