Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Ahoj chlapi, nevíte, zda se dá v naší astruli nějak vypnout ESPéčko?
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
- Reklama
Me to treba nejde ale pokud mas tlacitko SPORT a dele ho podrzis melo by se to vypnout.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hmm tak tohle tlačítko nemám. To je docela nešťastně řešené, že se to nedá normální cestou vypnout.
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
- vojtavojta
norinco píše:Když člověk jede sám v autě a šlape na to, tak se s tím dá slušně na jedničku a dvojku akcelerovat. Pak se ten "výkon" začne ztrácet. Předjíždění je docela slušnej adrenalinovej zážitek a člověk musí občas pomáhat tělem.
Taky mám tak jednou do roka zkušenost s kombíkem HTP v základu (ani rádio ) a musí to člověk pořád držet pod krkem no. Podřazení se projeví prakticky jen zvýšením hluku a spotřeby Ale abych řekl pravdu, takhle na zpestření jednou za delší čas to uvítám, je sranda, ale jinak potěš pánbů
Sestra má taky 1.2 HTP ve fabii combi I, tušim 47kw? a jezdí to vcelku slušně! Nikdy jsem tomu nevěřil dokud mne nesvezl její přítel, kterej HTPčku dává co proto On ho i zajížděl takže možná proto to teď jede i jako normální auto Max s tím jel 195 (omezovač) na karlovarce. Ale jinak tomu říkám mountfield (při pohledu pod kapotu)
- Georgeisin
Tak to čumím, to musí bejt to HTP pěkně zajetý do rychla. Ale určitě to bylo trochu z kopce, ne ?Juray píše:Sestra má taky 1.2 HTP ve fabii combi I, tušim 47kw? a jezdí to vcelku slušně! Nikdy jsem tomu nevěřil dokud mne nesvezl její přítel, kterej HTPčku dává co proto On ho i zajížděl takže možná proto to teď jede i jako normální auto Max s tím jel 195 (omezovač) na karlovarce. Ale jinak tomu říkám mountfield (při pohledu pod kapotu)
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW