Astra GTC
Re: Astra GTC 85kW
Auto mi bylo vyčísleno na 170 tisíc, jako totálka čítal sem aspoň o 20 víc Dá se v tom s pojišťovnou nějak smlouvat, nebo si nedají říct?
- Reklama
- destroyer_svk
Registroval som Tvoju zalezitost i ked som sa nezapajal do diskusii ... ak sa nemylim mas / mal si aj havarijnu.
Kto bol vysledkom nehody oznaceny ako vinnik ? Uplatnoval si si to z havarijnej ? Ja co mam skusenosti tak ked je nieco "totalka" s tym uz velmi sa pohnut neda zo strany servisu / resp. klienta.
Ina moznost je ked po obhliadke su odhadovane vysoke naklady na opravu a pred tym (opravou) treba kontaktovat poistovnu.
Vtedy sa to da riesit (zachranit auto klientovi) ze si poistovna vyziada priblizny rozpocet opravy a pokial sa opravu zmesti do tej sumy nie je to totalka.Neviem ako to bolo / je v Tvojom pripade.
Kto bol vysledkom nehody oznaceny ako vinnik ? Uplatnoval si si to z havarijnej ? Ja co mam skusenosti tak ked je nieco "totalka" s tym uz velmi sa pohnut neda zo strany servisu / resp. klienta.
Ina moznost je ked po obhliadke su odhadovane vysoke naklady na opravu a pred tym (opravou) treba kontaktovat poistovnu.
Vtedy sa to da riesit (zachranit auto klientovi) ze si poistovna vyziada priblizny rozpocet opravy a pokial sa opravu zmesti do tej sumy nie je to totalka.Neviem ako to bolo / je v Tvojom pripade.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
S pojištovnou smlouvat asi těžko hale. Likvidator spočítal takovouto cenu.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel no,ale je to tak tyhle gtc a celkove opel moc cenu nedrzi a tak 170 tisic zrejme odpovida..zrejme to berou podle nejakych tabulek nebo nevim jak to pocitaji ale tezko se da smlouvat..jen se mi nezda ze ti to vzali jako totalku,nevypadalo to zas nejhure.power2 píše:Auto mi bylo vyčísleno na 170 tisíc, jako totálka čítal sem aspoň o 20 víc Dá se v tom s pojišťovnou nějak smlouvat, nebo si nedají říct?
Opel Astra OPC
Ano, je tam započítaný všecko. Cena vraku je 59 tisíc. RomanK mi řikal, že je to celkem i dost, na to v jakým to je stavu. A kdybych si vrak nechal, vyplatí mě 110 tisíc - což je málo na opravu
destroyer: Viník ještě nebyl určen, takže se stále čeká
destroyer: Viník ještě nebyl určen, takže se stále čeká
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
no to bych jim to nechal vse a myslim ze za 170 sezenes v klidu jinou..jinak 110 na opravu ze by nestacilo to se nejak nezda,zas tak hrozne to nevypadalo,ikdyz je pravda ze jsem to nevidel uplne..
Opel Astra OPC
Je i hejblý se škatulou. Nad pravýma dveřma se udělala mezera o půl cm větší, než má být
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak to musela byt teda slupka jak svina..ikdyz to tak nevypadalo..kazdopadne v tom pripade bych jim to asi dal cele!!
Opel Astra OPC
Já už mám jasno, nechám si vyplatit celou částku. Jak dostanu peníze zpátky, budu mít těžký rozhodování. Buď znovu gtc se silnějším motorem a nebo bmw 320ci e46 kolem 2005 roku
např
např
Kód: Vybrat vše
http://www.sportovnivozy.cz/15880-bmw-3-e46-okrvyskov#zalozkaFoto