Klapka recirkulace - nezaparkovala. Souhrnný návod na str.13
Re: Klapka recirkulace - nezaparkovala
Tak jsem to dneska pořádně viděl (nebyla to jen kontrola hmatem) a rozborka s opravou mne nemine. Když jede tak to škube jakoby něco přeskakovalo a nedojíždí do krajích poloh. Teda do jedné jo, ale volně to tam plandá, takže netěsní. To bude asi poloha zavřeno. A na otevřeno nedojíždí až na konec.
Tak už se nedivím že se mi to mlží a netěsní smrady.
Jak je to tam přidělané? Kdyby to bylo nějak rozumně, tak by to šlo dobře vyndat protože je to přístupné za kastlíkem v poho, ale vypadá to že to taková sranda nebude.
Tak už se nedivím že se mi to mlží a netěsní smrady.
Jak je to tam přidělané? Kdyby to bylo nějak rozumně, tak by to šlo dobře vyndat protože je to přístupné za kastlíkem v poho, ale vypadá to že to taková sranda nebude.
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ak by si presiel cele toto vlakno, na druhej strane by si narazil na tento odkaz!
http://www.astra-h.ru/zaslonka.html
http://www.astra-h.ru/zaslonka.html
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Díky, ten odkaz jsem fakt přehlédl. Jen jsem viděl ty fotky.
No, to bude porod. Budete někdo páchat i ten stabilizátor, pro omezení proudů motorku klapky, nebo jen mechaničeskaja rabóta?
No, to bude porod. Budete někdo páchat i ten stabilizátor, pro omezení proudů motorku klapky, nebo jen mechaničeskaja rabóta?
uz jste nekdo zkousel "metodu 2", kdy se neoddelava cely torpedo?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Torpedo musis zvesit, vybrat von, inac nevytiahnes vrchnu cast, v ktorej je aj klapka.
Naposledy upravil(a) swabel dne 07 lis 2011, 13:32, celkem upraveno 1 x.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Jak nejlepe sundat torpedo,aby neruply ty cudle? Nekde podebrat montpakou? Jiz jsem ho nekolikrat chtel sundat a neslo mi to. Drzi jako prase.
Nazdar brachu Sundají se stěrače ( je potřeba stahováček ) pak se musíš rukou dostat za těsnící gumu torpéda , co doléhá na sklo a silnějším tahem za torpédo je vycvakat - je tam tuším 5x úchyt. Mělo by to jít , neboj se zabrat ruku zasuń ještě více , než mám na fotu .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Diky BUBO. To jsem potreboval vedet. Nezklamal jsi.
Tak už se to blíží...
Futrálek by byl. Eště ten stabilizátor..., resp. omezovač proudu.
Ale na ten si jen udělám přípravu a připojím až bude.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
pekny..kde si sehnal futralek???JirkaF píše:Tak už se to blíží...
Opel Astra OPC