Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Nojo, ale když ji sprejeři vylepšili, tak neplatí, v zákoně žádná osprejovaná značka není
- Reklama
No ale s policajtama bych o tom diskuzi vést nechtěl
....navíc každý správný klubák už má dááávno přezuto. Jsme přece zodpovědní šoféři, ne ?
....navíc každý správný klubák už má dááávno přezuto. Jsme přece zodpovědní šoféři, ne ?
Tak tak, je to modro bila znacka se symbolem auta a pod nim je snehova vlocka. Plati hlavne v horskych oblastech, kde kdyz to "padne", tak je tam pak na silnicich veselo
A taky je k videni na vysocine. Na netu k ni najdes veskery informace.....
A taky je k videni na vysocine. Na netu k ni najdes veskery informace.....
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak dneska do dlouhy dobe vylet do Drazdan. U nas na severu opet klasika v podobe mlhy a kousicek za hranici, konkretne v pulce Altenbergu prask a jasno. V Drazdanech taky jasno a 12,5 °C. Po tech nekolika dnech neustalyho humozniho pocasi fakt prijemna zmena. Po dlouhy dobe sme si slunicka skvele uzivali
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Vcera vymeneny olej s filtrom, dnes vzduchovy a kabinovy filter + lavy predny reproduktor- docastne, kym nebudu Pioneer TS-Q172C
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Chlapi nestalo sa Vám niekedy že Vám preblikne kontrolka ručnej brzdy za jazdy, aj keď nieje zatiahnutá?
proste niekedy idem,auto ani nenadskočí nič,zrazu to pípne,blikne kontrolka ručnej brzdy a nič ďalej.Nieje to vždy ,len občas.
Nijak ma to neobmedzuje, ale lezie mi to na nervy
proste niekedy idem,auto ani nenadskočí nič,zrazu to pípne,blikne kontrolka ručnej brzdy a nič ďalej.Nieje to vždy ,len občas.
Nijak ma to neobmedzuje, ale lezie mi to na nervy
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
A brzdovej kvapaliny máš koľko? Skontroluj hladinu, preblikáva asi za to že máš málo brzdovej kvapaliny
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
presne tak delalo mi to take a byly uz dost opotrebovane brzdove desticky..vymenil jsem a je klid!!
Opel Astra OPC
No to spolu súvisí, ako sa opotrebujú dosky tak klesá hladina kvapaliny. Ale môže tam byť aj únik!
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Díky za rady ...dostičky sú ešte OK, auto brzdí ako divé , teraz som to pozeral pri výmene pneu ....ale kvapalinu som nekontroloval
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008