vykon motoru-klouze spojka
vykon motoru-klouze spojka
Tak dnes jel kolega se mnou a kroutil hlavou nad vykonem -zrychlenim meho auta ,chtel jsem predjet druhe auto mel jsem tam 3 seslapl plyn otacky leti na horu, ale auto pridava rozjizdi se pozvolna jako automat proste slaba akcelerace jako by ,uvedomil jsem si ze mi to dela i u jinych rychlosti, trva nez se rozjede nejde to utrhnout naraz ,tak se ptam nahodou jestli neco ....nebo je to normalni u f.ka byl motor zivejsi........
Naposledy upravil(a) martini dne 07 lis 2011, 15:11, celkem upraveno 1 x.
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: vykon motoru
Klouže spojka.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
muzes to prosim upresnit razeni jde v poho, 1 rozjezd taky OK, ale za jizdy v kopci to znatelne je a co stim teda?Oťas píše:Klouže spojka.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Pokud opravdu klouže, je to na výměnu lamely...... spojka je hydraulická, nejde štelovat, seřizuje se sama.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Případné prokluzování spojky poznáš na otáčkoměru, otáčky motoru jdou nahoru ale auto znatelně nezrychluje.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
kluci na co vyjde oprava kolik stoji lamela
- vojtavojta
hmmm jako i s praci? ale asi ta cena muze byt jinde az do toho vlezou a uvidej.......aby to nebylo 2x tolik
Ta cena se zdá dost nízká, napiš SZ RomanK, opravuje to a tak může napsat případné ceny dílů i práce. Asi se Ti vyplatí domluvit se na případné opravě s RomanemK. Mám dojem, že zde již RomanK psal i o speciálním přípravku na vystředění.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Re: vykon motoru-klouze spojka
zdravim dneska jsem byl v servise sada by vysla 4600kc+lozisko +prace 12000kc.Ptam se je nutny menit i lozisko on tvrdi ze je to tak lepsi aby se to nemuselo potom rozebirat kdyby nevydrzelo, ale kdyz bych chtel jen tu sadu tak mi to udela s tim dodatkem ze lozisko jsem nechtel ,poradte prosim s tim loziskem je to dost palka/, jak velky riziko je to udelat to bez neho mam naje to 135000km