Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Lidi nevite nekdo v Praze o dobry STK?
Ceka me brzo prvni technicka po 4 letech. Auto je v cajku, ale mam vpredu trpochu pritmaveny okna. Je pres to videt, homologaci folie maji, mam vyznacenou propustnost 70% a mam i karticku, ale skutecne propustnost bude o neco mensi a nechci na technickou nekam, kde se toho chytne nejakej aktivni blb a bude to resit.
Ceka me brzo prvni technicka po 4 letech. Auto je v cajku, ale mam vpredu trpochu pritmaveny okna. Je pres to videt, homologaci folie maji, mam vyznacenou propustnost 70% a mam i karticku, ale skutecne propustnost bude o neco mensi a nechci na technickou nekam, kde se toho chytne nejakej aktivni blb a bude to resit.
- Reklama
Uf, no nejsem zastancem automatu a ani bych ho doma nechtel. Kdyz se vezu nejakym startsim automatem, tak mam vzdy pocit ze sem se ocitl v aute o 10 let zpatky Osobne ve starsich automatech krome toho ze se muzes za jizdy vrtat prstem v nose nevidim vubec zadny prinos Radi to jak chces, rychlost razeni je priserna, ...... proste neni nad si zaradit jak chces sam Jediny okamzik kdy sem neveril bylo prave svezeni s Oktavkou s DSG prevodovkou. Ta uz se hodne priblizila dokonalosti. I kdyz furt je to jen hromada zeleza Ale nedej boze kdyz se u ni neco posere. No vono je to vlastne jedno jestli je to DSG, Tiptronic apod.....
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak já jel na technickou před měsícem a kupodivu bez závad.Jen ty folie,to bylo keců...No a po dvou týdnech se ozvaly podivné zvuky z předního kola,takže jsem v pátek měnil brzdové kotouče i s deskama.Ale alespoň to krásně brzdí...beavis píše:Ted sem akorat prijel z STK. Bylo videt ze uz je to v praci v tuhle pozdni hodinu moc nebavi, tak mi ani technik nezkontroloval jestli mi auto blika a svitej mlhovky No kazdopadne mi o dost min brzdi pravy predni kolo a seridil mi (zvednul) predni svetla. Tak az budu prezouvat, tak na ten brzdic hajzlika mrknu Jinak vse v cajku
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,
Cheche dobra prdel. To prej bylo kecuuuu, ale dali to A vvvvotom to je;-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Zkus i 8stupnovy ZFko od BMW a uvidis o cem je automat....beavis píše:Uf, no nejsem zastancem automatu a ani bych ho doma nechtel. Kdyz se vezu nejakym startsim automatem, tak mam vzdy pocit ze sem se ocitl v aute o 10 let zpatky Osobne ve starsich automatech krome toho ze se muzes za jizdy vrtat prstem v nose nevidim vubec zadny prinos Radi to jak chces, rychlost razeni je priserna, ...... proste neni nad si zaradit jak chces sam Jediny okamzik kdy sem neveril bylo prave svezeni s Oktavkou s DSG prevodovkou. Ta uz se hodne priblizila dokonalosti. I kdyz furt je to jen hromada zeleza Ale nedej boze kdyz se u ni neco posere. No vono je to vlastne jedno jestli je to DSG, Tiptronic apod.....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Tak dneska u kamose na zvedaku konecne prezuto. Zejtra si chce draha polovicka odskocit do Drazdan, tak pres Cinovec se uz smi jet jen s zimnima Jinak sem rozhejbal nebrzdici pravy predni desticky. Byly slusne "zahnily". Takze co nejvic ocistit aby se pekne pohybovali v drzaku brzdy. Hned sem si odskocil na STK kde mi kamos zmeril jak to ted brzdi a uz je to lepsi A navecer si pro zmenu odskocime do Prahy vomrknout jednoho Pazouta 206. Pritelkyne mi furt do prace tahala Astru, tak ted uz si snad bude moc jezdit vlastnim
Tak dobre porid pane kolego, neni nad to kdyz ma kazdy svuj kocar
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak tak, sice auto moc nepotrebuju, ale obcas mi sakra chybi Takze poridime neco na tech 10 km a zpet z prace a basta. Jinac ted v rychlosti umyto a vyklepany koberecky Jooo jeste poklice musim nacvaknout.....
Oni jsou pořád nějaký úseky, kde se smí jen se zimníma pneu? Myslel sem že to změnili zavedením povinnosti zimáků na sněhu/ledu atd.beavis píše:Tak dneska u kamose na zvedaku konecne prezuto. Zejtra si chce draha polovicka odskocit do Drazdan, tak pres Cinovec se uz smi jet jen s zimnima
Jo jsou, například dneska když jsem sjížděl z D1 u Bíteše, tak ve směru na Náměšť je značka hned u první křižovatky. Sprejeři ji sice vylepšili , ale je tam.