Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
x-father
Kontaktovat uživatele:

Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Příspěvek od x-father » 01 lis 2011, 17:24

Lidi nevite nekdo v Praze o dobry STK?

Ceka me brzo prvni technicka po 4 letech. Auto je v cajku, ale mam vpredu trpochu pritmaveny okna. Je pres to videt, homologaci folie maji, mam vyznacenou propustnost 70% a mam i karticku, ale skutecne propustnost bude o neco mensi a nechci na technickou nekam, kde se toho chytne nejakej aktivni blb a bude to resit.

Reklama

beavis

Příspěvek od beavis » 01 lis 2011, 17:40

Uf, no nejsem zastancem automatu a ani bych ho doma nechtel. Kdyz se vezu nejakym startsim automatem, tak mam vzdy pocit ze sem se ocitl v aute o 10 let zpatky :mrgreen: Osobne ve starsich automatech krome toho ze se muzes za jizdy vrtat prstem v nose nevidim vubec zadny prinos :-( Radi to jak chces, rychlost razeni je priserna, ...... proste neni nad si zaradit jak chces sam 8-) Jediny okamzik kdy sem neveril bylo prave svezeni s Oktavkou s DSG prevodovkou. Ta uz se hodne priblizila dokonalosti. I kdyz furt je to jen hromada zeleza :D Ale nedej boze kdyz se u ni neco posere. No vono je to vlastne jedno jestli je to DSG, Tiptronic apod.....;-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

moulaj

Příspěvek od moulaj » 01 lis 2011, 20:09

beavis píše:Ted sem akorat prijel z STK. Bylo videt ze uz je to v praci v tuhle pozdni hodinu moc nebavi, tak mi ani technik nezkontroloval jestli mi auto blika a svitej mlhovky :-) No kazdopadne mi o dost min brzdi pravy predni kolo a seridil mi (zvednul) predni svetla. Tak az budu prezouvat, tak na ten brzdic hajzlika mrknu ;-) Jinak vse v cajku 8-)
Tak já jel na technickou před měsícem a kupodivu bez závad.Jen ty folie,to bylo keců...No a po dvou týdnech se ozvaly podivné zvuky z předního kola,takže jsem v pátek měnil brzdové kotouče i s deskama.Ale alespoň to krásně brzdí...
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,

beavis

Příspěvek od beavis » 01 lis 2011, 20:32

Cheche dobra prdel. To prej bylo kecuuuu, ale dali to :mrgreen: :mrgreen: A vvvvotom to je;-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

vencator

Příspěvek od vencator » 02 lis 2011, 21:31

beavis píše:Uf, no nejsem zastancem automatu a ani bych ho doma nechtel. Kdyz se vezu nejakym startsim automatem, tak mam vzdy pocit ze sem se ocitl v aute o 10 let zpatky :mrgreen: Osobne ve starsich automatech krome toho ze se muzes za jizdy vrtat prstem v nose nevidim vubec zadny prinos :-( Radi to jak chces, rychlost razeni je priserna, ...... proste neni nad si zaradit jak chces sam 8-) Jediny okamzik kdy sem neveril bylo prave svezeni s Oktavkou s DSG prevodovkou. Ta uz se hodne priblizila dokonalosti. I kdyz furt je to jen hromada zeleza :D Ale nedej boze kdyz se u ni neco posere. No vono je to vlastne jedno jestli je to DSG, Tiptronic apod.....;-)
Zkus i 8stupnovy ZFko od BMW a uvidis o cem je automat....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006

beavis

Příspěvek od beavis » 04 lis 2011, 12:50

Tak dneska u kamose na zvedaku konecne prezuto. Zejtra si chce draha polovicka odskocit do Drazdan, tak pres Cinovec se uz smi jet jen s zimnima :-( Jinak sem rozhejbal nebrzdici pravy predni desticky. Byly slusne "zahnily". Takze co nejvic ocistit aby se pekne pohybovali v drzaku brzdy. Hned sem si odskocil na STK kde mi kamos zmeril jak to ted brzdi a uz je to lepsi 8-) A navecer si pro zmenu odskocime do Prahy vomrknout jednoho Pazouta 206. Pritelkyne mi furt do prace tahala Astru, tak ted uz si snad bude moc jezdit vlastnim ;-)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 04 lis 2011, 12:58

Tak dobre porid pane kolego, neni nad to kdyz ma kazdy svuj kocar 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

beavis

Příspěvek od beavis » 04 lis 2011, 13:48

Tak tak, sice auto moc nepotrebuju, ale obcas mi sakra chybi :-( Takze poridime neco na tech 10 km a zpet z prace a basta. Jinac ted v rychlosti umyto a vyklepany koberecky :D :D Jooo jeste poklice musim nacvaknout.....

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 05 lis 2011, 17:26

beavis píše:Tak dneska u kamose na zvedaku konecne prezuto. Zejtra si chce draha polovicka odskocit do Drazdan, tak pres Cinovec se uz smi jet jen s zimnima :-(
Oni jsou pořád nějaký úseky, kde se smí jen se zimníma pneu? Myslel sem že to změnili zavedením povinnosti zimáků na sněhu/ledu atd.

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 » 05 lis 2011, 18:59

Jo jsou, například dneska když jsem sjížděl z D1 u Bíteše, tak ve směru na Náměšť je značka hned u první křižovatky. Sprejeři ji sice vylepšili ;) , ale je tam.

Odpovědět