Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Jo otom zákonu jsem slyšel, ale nebyl jsem si jistej jestli to už platí. Ale čistej štít nemam, jelikož před uvedením nového zakona v platnost jsem ještě se starým Renaultem neuposlechnul příkazaný směr a dostal jsem 500 takže, asi jeden bod mam. Ale možná taky ne, jelikož to bylo bez bločku = do kapsy.. to byla taky moje blbost, že jak jsem byl nasranej, tak sem si nepodíval jestli mam bloček! Hold každej tam odbočoval normálně a já sem musel dostat pokutu ...
- Reklama
Tak jsem dnes cestou do rachoty zaslechl "cvrčka" - můj první
Píše se tu o přístrojovce, o stropním osvětlení, ale mě se ten pacholek hlásí někde zezadu. Docela jsem se pobavil, když jsem dcerce na zadních sedačkách řekl, ať ho najde. Vzala si to k srdci a to byly manévry
Nevíte odkud by to mohlo být, nějaká zkušenost? Já to za volantem moc hledat nemůžu
Píše se tu o přístrojovce, o stropním osvětlení, ale mě se ten pacholek hlásí někde zezadu. Docela jsem se pobavil, když jsem dcerce na zadních sedačkách řekl, ať ho najde. Vzala si to k srdci a to byly manévry
Nevíte odkud by to mohlo být, nějaká zkušenost? Já to za volantem moc hledat nemůžu
Jediny reseni volume doprava
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
Vsak se zeptej dcerkypueblo píše:Tak jsem dnes cestou do rachoty zaslechl "cvrčka" - můj první
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Valím si dnes do rachoty, zapnu clima aby se to tolik nepotilo a ono nic. teplý a studený vzduch funguje ale digi clima ne . Netuším, když jsem auto kupoval, a v servisu poručil, ať vymění všechny provozní kapaliny jestli se to týkalo i klímy. Třeba nejde o kapalynu ale plyn co se do toho zásobníku plní
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Dnes som 4 hodiny prezuval,vysával,umýval,voskoval a zomieral včera bola menšia akcia tak dnes sa robilo moc ťažko ale mám to za sebou
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
a kolik bylo rano stupnu ono to totiz od urcity teploty kompresor nepusti aniKuči píše:Valím si dnes do rachoty, zapnu clima aby se to tolik nepotilo a ono nic. teplý a studený vzduch funguje ale digi clima ne . Netuším, když jsem auto kupoval, a v servisu poručil, ať vymění všechny provozní kapaliny jestli se to týkalo i klímy. Třeba nejde o kapalynu ale plyn co se do toho zásobníku plní
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Ted sem akorat prijel z STK. Bylo videt ze uz je to v praci v tuhle pozdni hodinu moc nebavi, tak mi ani technik nezkontroloval jestli mi auto blika a svitej mlhovky No kazdopadne mi o dost min brzdi pravy predni kolo a seridil mi (zvednul) predni svetla. Tak az budu prezouvat, tak na ten brzdic hajzlika mrknu Jinak vse v cajku
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak, mam spz, gumový koberečky. Snad už na mě nikdo nebude blikat že nemam SPZ
Jarousi, no jeste abys nemel auto vcajku kdyz mas najeto ani ne pade vid?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet