Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Jo otom zákonu jsem slyšel, ale nebyl jsem si jistej jestli to už platí. Ale čistej štít nemam, jelikož před uvedením nového zakona v platnost jsem ještě se starým Renaultem neuposlechnul příkazaný směr a dostal jsem 500 takže, asi jeden bod mam. Ale možná taky ne, jelikož to bylo bez bločku = do kapsy.. to byla taky moje blbost, že jak jsem byl nasranej, tak sem si nepodíval jestli mam bloček! Hold každej tam odbočoval normálně a já sem musel dostat pokutu ...
- Reklama
Tak jsem dnes cestou do rachoty zaslechl "cvrčka" - můj první
Píše se tu o přístrojovce, o stropním osvětlení, ale mě se ten pacholek hlásí někde zezadu. Docela jsem se pobavil, když jsem dcerce na zadních sedačkách řekl, ať ho najde. Vzala si to k srdci a to byly manévry
Nevíte odkud by to mohlo být, nějaká zkušenost? Já to za volantem moc hledat nemůžu![Smutný :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Píše se tu o přístrojovce, o stropním osvětlení, ale mě se ten pacholek hlásí někde zezadu. Docela jsem se pobavil, když jsem dcerce na zadních sedačkách řekl, ať ho najde. Vzala si to k srdci a to byly manévry
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Nevíte odkud by to mohlo být, nějaká zkušenost? Já to za volantem moc hledat nemůžu
![Smutný :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Jediny reseni volume doprava ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
Vsak se zeptej dcerkypueblo píše:Tak jsem dnes cestou do rachoty zaslechl "cvrčka" - můj první![]()
Píše se tu o přístrojovce, o stropním osvětlení, ale mě se ten pacholek hlásí někde zezadu. Docela jsem se pobavil, když jsem dcerce na zadních sedačkách řekl, ať ho najde. Vzala si to k srdci a to byly manévry![]()
Nevíte odkud by to mohlo být, nějaká zkušenost? Já to za volantem moc hledat nemůžu
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Valím si dnes do rachoty, zapnu clima aby se to tolik nepotilo a ono nic. teplý a studený vzduch funguje ale digi clima ne
. Netuším, když jsem auto kupoval, a v servisu poručil, ať vymění všechny provozní kapaliny jestli se to týkalo i klímy. Třeba nejde o kapalynu ale plyn
co se do toho zásobníku plní ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Dnes som 4 hodiny prezuval,vysával,umýval,voskoval a zomieral
včera bola menšia akcia tak dnes sa robilo moc ťažko
ale mám to za sebou ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
a kolik bylo rano stupnuKuči píše:Valím si dnes do rachoty, zapnu clima aby se to tolik nepotilo a ono nic. teplý a studený vzduch funguje ale digi clima ne. Netuším, když jsem auto kupoval, a v servisu poručil, ať vymění všechny provozní kapaliny jestli se to týkalo i klímy. Třeba nejde o kapalynu ale plyn
co se do toho zásobníku plní
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Ted sem akorat prijel z STK. Bylo videt ze uz je to v praci v tuhle pozdni hodinu moc nebavi, tak mi ani technik nezkontroloval jestli mi auto blika a svitej mlhovky
No kazdopadne mi o dost min brzdi pravy predni kolo a seridil mi (zvednul) predni svetla. Tak az budu prezouvat, tak na ten brzdic hajzlika mrknu
Jinak vse v cajku ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak, mam spz, gumový koberečky. Snad už na mě nikdo nebude blikat že nemam SPZ ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Jarousi, no jeste abys nemel auto vcajku kdyz mas najeto ani ne pade vid? ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet