taky bych do ní šel mít znovu na výběr jedna taková se unás prodávala,ale byla v základu,tak jsem nakonec koupil co jsem koupilpower2 píše:milosh: Právě tu 1.6T chci Ale s tím T se blbě shání
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Na sauto jsem nenašel žádnou a na mobile.de jednu.
Nejvíc je tam samozřejmě 1.4 a 1.6
Kód: Vybrat vše
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=149889211&pageNumber=15&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&maxPrice=10001&transmissions=MANUAL_GEAR&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000&doorCount=TWO_OR_THREE&tabNumber=2
Naposledy upravil(a) power2 dne 28 říj 2011, 18:42, celkem upraveno 1 x.
Tak to máš recht. Poučení to je.milosh píše:Jirko, taky mi auto jednou ujelo
Ručce moc nevěřím a teď abych nevěřil i zařazené rychlosti. To abych si sehnal klíny jak na náklaďák. Špica situačka.
U Škodice abych se bál, že mi ji šlohnou, u Opla, že mi shnije eletrika, nebo mi ujede...
Co bude po téhle rachotce nevím, ale už abych se začal rozhlížet jinde a nemusel to řešit na rychlo ...
Mi na téma zajíždění typek řekl, to hlavně nwmám podtáčet. Jezdm tak, že se snažím otáčky držet při ustálené jízdě okolo 2tis (ono to stejne tak vychází---100km na pětku a město trojka nebo 4 ) a jak se zahřeje tak se při rozjezdech nebo zrychlovaní od 2ky nahoru na plný plyn ale řadím max 3,4-3,5tis.
a už máš zajeto? nebo ještě zajíždíš ?Jocker píše:Mi na téma zajíždění typek řekl, to hlavně nwmám podtáčet. Jezdm tak, že se snažím otáčky držet při ustálené jízdě okolo 2tis (ono to stejne tak vychází---100km na pětku a město trojka nebo 4 ) a jak se zahřeje tak se při rozjezdech nebo zrychlovaní od 2ky nahoru na plný plyn ale řadím max 3,4-3,5tis.
3200 najeto zajeto bude pocitam tak v 15-20 tis ...... CDTi
ja som doteraz chodil k jednemu na galvaniho. Ale chcel som vyskusat kedze ich mam skoro oproti firme a normalne opravy tam robia za prijatelne ceny. Chodim tam s firemnym.jour píše:Midzi: nabuduce chod do Matadorky. Je to nonstop aj cez vikendy a za najlepsiu cenu v BA. Kamatrat ma 18" a platil okolo 16 EUR tusim. Buduci tyzden sa tam chystam aj ja. Je ich tam viacej v tom areali ale len jedna je nonstop, tu je stranka: http://www.autoservis-nonstop.sk/
Lesk jak blesk a pekny kola k tomu, co jsi pouzil za znacky na lesteni?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Díky.
Používám kombinaci Triplewax car shampoo (2 kola + vlhký hadřík na doladění) a potom obyčejný tuhý vosk, jmenuje se to Carnuba car wax.
Žádná velká věda, výsledek dobrý. Akorát po tom zatraceně bolí ruka/y
PS: jo i táta říkal, že se to leskne jak psí kulky
Používám kombinaci Triplewax car shampoo (2 kola + vlhký hadřík na doladění) a potom obyčejný tuhý vosk, jmenuje se to Carnuba car wax.
Žádná velká věda, výsledek dobrý. Akorát po tom zatraceně bolí ruka/y
PS: jo i táta říkal, že se to leskne jak psí kulky