Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Mám a doufám, že ho nebudu muset použit. Auto je teď u RomanaK. Už je všecko vyřízený, jen čekám na rozhodnutí od PČR na podílu vinny, ikdyž jí tam moc nebylo. Škoda nad 100 tam bude. Je proraženej chladič a namáčklej na motoru. Doufám, že ten bude OK
- Reklama
Tak hodne stesti pri reseni a at je zase jako nova
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Tak jsem dnes zajistil obutí Astřičky na Zimu ... Kupodivu to šlo bez objednání a za slušný peníz ...
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
To je škody... Dej pak vědět, jak jsi dopad, oprava atd. Snad to bude v cajku...
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ti vylitnul i airbag ne??power2 píše:Mám a doufám, že ho nebudu muset použit. Auto je teď u RomanaK. Už je všecko vyřízený, jen čekám na rozhodnutí od PČR na podílu vinny, ikdyž jí tam moc nebylo. Škoda nad 100 tam bude. Je proraženej chladič a namáčklej na motoru. Doufám, že ten bude OK
Opel Astra OPC
Jsou, vlítl sem do něj cca v 50ti, na míň už se to ubrzdit nedalo. A všecko se odehrálo tak rychlo, že 5 vteřin je moc. Pak sem si řikal, že jsem to měl stočit do pola. Ale to člověka v tak rychlé situaci nenapadne
Nepěknej pohled, přeju, at je Astřička brzo jak nová
Mě to dnes nedalo a vyrazil jsem maličko prohnat astřičku v zatáčkách. Pravda, poprvé za tu dobu co jí mám. Místní ví (zadem od Šmelce do Modlan). No a moje dojmy..... auto jelo jak blázen, krásně za plynem (tlačítko sport ON ), ale v zatáčkách to bylo jak na žvejkačce. Rozhodně jsem neměl dojem, že to nějak extra na silnici drží. Pravdou ale je, že jsem neměl moc ohřátý gumy a navíc už mám zimáky. No neva, párkrát mi v zatáčkách pomohlo ESP (a to je na suchu už co říct) a pořádně jsem si to užil . 2x tam a zpět
to Power2: přeju ať je autí zase jako nový co nejdřív!
to Power2: přeju ať je autí zase jako nový co nejdřív!
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak to bude zrejme dosti drahe kdyz jsou pytle venku,coz znamena palubovka ven a dat novou ((power2 píše:Jsou, vlítl sem do něj cca v 50ti, na míň už se to ubrzdit nedalo. A všecko se odehrálo tak rychlo, že 5 vteřin je moc. Pak sem si řikal, že jsem to měl stočit do pola. Ale to člověka v tak rychlé situaci nenapadne
Opel Astra OPC
naštěstí platí pojišťovna
pueblo: Dík. No hlavně, že jsou všichni účastníci nehody ok
pueblo: Dík. No hlavně, že jsou všichni účastníci nehody ok