Priprava na zimu.
Re: Priprava na zimu.
Dneska slusna kosa rano, -1 pod nulou a kor jak vcera prselo tak byly pekne auta zmrzly
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak já se dneska přípravě na zimu maličko pověnoval.....přehozený kola, nafouknutý, do ostřikovačů už jsem nalil zimní směs, gumy kolem dvěří a v kufru nastříkány suchým silikonem. A zítra ráno hurá do Tropical Islands
Suchy silikon, jak to vypada? Ja mam jen ten ve spreji
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Včera jsem přehodil kola, dneska celý auto pořádně wapkou umyl, nalil zimní směs do ostřikovačů. Přes víkend navoskuju teflonovou "želvou", nasilikonuju těsnění a zima může začít
Já provedl přípravu již minulý víkend..
Gumy ve dveřích ošetřuji tyčinkou Rubber stick, vypadá to jako tuhé lepidlo na papír.. Před koupí tohodle jsem používal silikonovou vazelínu. Prodávali ji v takových malých krabičkách v rybářských potřebách.
Gumy ve dveřích ošetřuji tyčinkou Rubber stick, vypadá to jako tuhé lepidlo na papír.. Před koupí tohodle jsem používal silikonovou vazelínu. Prodávali ji v takových malých krabičkách v rybářských potřebách.
Pepino-máš pochvalu
Ve 20% slevě kolem 4000 včetně příchytek.milosh píše:Na kolik to vyjde? Taky bych mozna zakoupil
vleze se nějaká nalepovací izolace pod originalni izolaci kapoty? rád bych motor zaizoloval více, než je z fabriky...
máte někdo tip?
máte někdo tip?