Zafira 2012
Re: Opel Zafira Tourer
nahravam,vecer mrknu.ale zaujala me upoutavka kdy redaktor rikal ze je zvedavy na sport rezim,kdo ale toto resi u rodinneho auta???
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Nevšimnul jsem si, že by se po faceliftu nějak interiér změnil? Až na tu dotykovou navigaci...hombre_71 píše:Interiér po posledním faceliftu - hnus ! Obzvláště středový panel: http://www.netcarshow.com/opel/2011-cor ... per_5c.htm. A to že je to auto už hóóódně starý a ceny nekonkurenceschopný je prostě fakt. Ostatně prodeje to ukazují.
Ohledně prodejů nejde soudit podle CZ trhu, v Německu třeba prodeje Corsy pořád dobrý. Nicméně je poznat, že je to nejstarší auto v nabídce Oplu a z malých aut by to moje volba nebyla...
Nemaj to někde na webu? Nahrávání, i kdybych měl na co, sem nestihnulmilosh píše:nahravam,vecer mrknu.ale zaujala me upoutavka kdy redaktor rikal ze je zvedavy na sport rezim,kdo ale toto resi u rodinneho auta???

Bude na i prima v archívu autosalonu. Ale dávají to až tak někdy ve středu. Ale Zafirka a Opel vůbec dostal hoooodně dobré hodnocení. Prý se hodně zlepšil a dohání rychlík na kterém se vezou ostatní značky.
to bych si dovolil důrazně nesouhlasit, corsa je stará 5 let a technicky je stále na tom velice dobře a pokud chceme aby opel nebyl v červených číslech tak musíme vydržet s jednou generací aspoň 8 let a ne měnit po 6ti letech jako třeba astru, to nemá potom šanci aby se ten model zaplatil, proč myslíte že VW všechny modely drží minimálně 8 let?hombre_71 píše:Interiér po posledním faceliftu - hnus ! Obzvláště středový panel: http://www.netcarshow.com/opel/2011-cor ... per_5c.htm. A to že je to auto už hóóódně starý a ceny nekonkurenceschopný je prostě fakt. Ostatně prodeje to ukazují.
ale je pravda že corse mohli dát navigaci na úrovni (ne ten xindl na fotce co si přiložil), tak jak jsme zvyklí a sice oddělený displej, myslím že by nebyl zas takový problém naroubovat tam navi z astry J, ale zase musím uznat že nasadili aspoň konkurenceschopnou cenu něco kolem 15tis i s BT HF
a co se týče ceny tak je slušná, snad jedině uplnej základ 1.0 essentia by mohl jít třeba aspoň o 10tis aby to vypadalo dobře ale i za těch 199tis co stojí teď je to super auto za super peníze
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Už je, před chvílí jsem sledoval..dimi píše:Bude na i prima v archívu autosalonu. Ale dávají to až tak někdy ve středu. Ale Zafirka a Opel vůbec dostal hoooodně dobré hodnocení. Prý se hodně zlepšil a dohání rychlík na kterém se vezou ostatní značky.
A můj názor na Tourer? U mě dobrý.. Dost dobrý.
Koukal jsem na opel.de a trošku mne rozhodil údaj o zavazadlovým prostoru.. V 5. místném uspořádání 710 - 1860 a v 7. místném 152 - 1792. Já myslel, že sedm sedadel bude vždy..
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem koukal a fakt luxus,melo to nejake minusy ale to ma akzde auto ale vzhled jak zvenku tak uvnitr nadhera..jinak bych rekl ze opel sel celkove nahoru se vsema modelama od roku 2005 od hackovych aster az po soucasnost,me teda se osobne vsechny modely soucasnosti libi ve vsech smerech!!!
Opel Astra OPC
mno jsem z těch recenzí na rozpacích, zafira tourer je hodnocená relativně dobře, ale orlando ne, přitom je to "stejná" technika 
uvidíme až se oba modely zaběhnou v praxi

uvidíme až se oba modely zaběhnou v praxi
http://www.auto.cz/opel-zafira-tourer-n ... data-62557
docela me prekvapuje ta 1,8 s 85 kW.... ale me se proste libi
az doslouzi tahle tak je jasny co bude dal 
docela me prekvapuje ta 1,8 s 85 kW.... ale me se proste libi

Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Dneska jsem četl test v Auto Tipu. Hodnocení veskrze pozitivní. Co mě ale štve, jsou sedadla ve třetí řadě za příplatek. I když jsem to tak trochu čekal. Prostě šetří se.