Kamarádka Astra
- Reklama
Re: Kamarádka Astra
No ja som ich trosku natocil tak aby sa dotykala diera na ventil na puklici samotneho ventilu,puklica sa tim da priseknut o sroby a trochu sa stlaci stred dovnutra.takze to nedate dole bez odtiahnutia srobov.takze ja sa nebojim 2 nasobneNerez píše:Jo, je to nacvaknutý na obvodu ráfku. Stačí chytnou za paprsek a táhnout k sobě. Ale drží to festovně, nemám strach, že bych to někde ztratilsauce píše:Jak se dá sundat ta poklice z toho strukturovaného kola? A jak tam vlastně drží?
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Dnes jsem se s Astrou vydal po stopách Pavla Valouška, Václava Pecha a jiných na tratě právě odjeté Rally Jeseníky, která patří do Českého mistrovství ve sprintrally. Řeknu vám, po projetí těhle tratí mají u mě ti kluci ještě o kapku větší respekt než doteď. Ze tří rychlostních zkoušek byly dvě povětšinou z kopce. Všechny tratě byly uzké, rozbité a uklouzané "silnice" vedoucí lesem. Spousta vracáků, bláta a napadaného mokrého listí, místy mlha. Chtěl jsem se jen podívat, kudy všude jeli, ale nakonec jsem si ty tratě projel i trochu svižněji. Není mi jasné, jak to frajeři mohou na těchto tratích jezdit hrubě přes kilo, navíc mnohdy bokem. Opravdu smekám před jezdci rally, nejlepšími řidiči na světě.
Najeto něco okolo 90ti km, spotřeba 6,8 l/100. Jinak moje auto je zralé na myčku
Najeto něco okolo 90ti km, spotřeba 6,8 l/100. Jinak moje auto je zralé na myčku
Dnes jsem si udělal menší výlet a vyjel jsem si vrchařskou trať Ecce Homo ve Šternberku. Spotřebu jsem neměřil, ale určitě mi to udělalo pěkný vír v nádrži
Pěkný fotky a kráásně zadělaná holka jedna bílá tu trať bych si taky někdy rád projel
Je ta trať dost těžká. Při závodě je krapet jiná než v běžném provozu, liší se tam ale jen pár stovkama metrů. Provoz tam není moc velký, ale sem tam se tam objeví kamion jedoucí od Polska, takže najíždění do protisměru a trefování apexu ve většině zatáček nejde, protože do nich nejde vidět. Ale rád bych se někdy projel na uzavřené trati. Ale svezení pěkný, jak nahoru tak dolu
Po tom, co mi spousta lidí chválí černě lakované strukturované ráfky jsem se rozhodl, že nebudu kupovat alu kola. Takže jsem si řekl, že jen trochu zlepším look kol, takže včera mi přišel objednanej bílej proužek na ráfky. Nalepí se to na obvod ráfku, doufám to bude vypadat pěkně. Před letní sezonou to nalepím.
http://www.tuning-samolepy.cz/cz/detail ... -na-rafky/
http://www.tuning-samolepy.cz/cz/detail ... -na-rafky/
Dnes jsem nalepil nerez lišty na prahy s nápisem Astra, vypadá to dobře
Naposledy upravil(a) Nerez dne 18 lis 2011, 23:31, celkem upraveno 1 x.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle vypadá dobře no... ale já ti kola nepochválím.. mi by se líbily světlé odstíny. Ale ten proužek tomu může pomoct..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."