Nehraje repro
Nehraje repro
Ahoj. Mám Zafiru B a mám problém s tím, že mi nehraje levý zadní reproduktor ve dveřích. Kontroloval jsem zapojení reproduktoru, přechodovou svorkovnici na dveřích a zdá se, že není problém ve dveřích, ale někde po trase k rádiu. Mám Navi 70. Nemáte někdo schéma zapojení rádia a reproduktorů? Kde ještě může dojít k rozpojení. Diagnostika mi píše chybu v obvodu. A před cca týdnem mi bzučelo z rádia nebo MID-u. Stačilo zahýbat s gumovou přechodkou mezi dveřmi a přestalo to bzučet. Ale nyní s tím hýbu a repro nic.
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nehraje repro
Zkus mrknout tady na té stránce třeba tam něco najdeš http://translate.google.cz/translate?hl ... D%26sa%3DG
Tak opraveno. Závadu způsobilo poškození několika drátů v přechodu mezi dveřmi a sloupkem karoserie. Pět drátů mělo poškozenou izolaci a docházelo ke zkratu a jeden drát byl přetržený. Zrovna k repráku. Opraveno. Jinak jsem se dozvěděl, že je to alespoň u Zafir B typická závada. Nevím jak u Astry H.
Taky mi nehral levy zadni... oprvili mi to v Renocaru
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
Jestli se mohu zeptat, tak na kolik taková oprava vyjde? Sám mam ten samý problém
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 59 kW
Taky mám ten samý problém, ještě jsem to nezkoumal, ale snad to nebude nic závažného.
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
Nevíte někdo čím to teda je? Jak to opravit?
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
je to přerušenýma kabelama, ale jak to opravit ti neporadím, sám to dam asi do servisumartin_a píše:Nevíte někdo čím to teda je? Jak to opravit?
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 59 kW
řešil to někdo? mě ty zadní reproduktory taky moc nehrají
Opel Astra H r.v.2006.
Ta samá závada.Nehraje levý zadní reprák!
Má někdo návod jak se dostat k těmto reprákům a zkontrolovat alespoň konektor než to dám do servisu?
Díky za popis kde zatlačit a neulomit nějaký plasty.
Ta samá závada.Nehraje levý zadní reprák!
Má někdo návod jak se dostat k těmto reprákům a zkontrolovat alespoň konektor než to dám do servisu?
Díky za popis kde zatlačit a neulomit nějaký plasty.
Astra H 1,6 Twinport (77 kW) 2006