Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak promin Pepino ty bys ji urcite jeste pochvalil
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jinak Hombre, nemas tam nahodou senzory parkovaci?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No mám, ale ona vyjížděla z parkoviště "za roh" a ona tam mimo výhled stála dodávka. Jinak jsem ji spíš pochválil, že tak perfektně zorganizovala následnou opravu a hlavně že mi to tam nevolala! Asi si umíte představit jak by mi bylo....
Jen tak mimochodem máme vyměněný zadní nárazník včetně rohových lišt, komplet tažné zařízení a dva parkovací senzory.
Jen tak mimochodem máme vyměněný zadní nárazník včetně rohových lišt, komplet tažné zařízení a dva parkovací senzory.
Tak jeste ze to bylo havarijne pojisteny, kdyby ne tolik nadseny bys nebyl, ale pravda dobre ze ti nevolala tam
Ale neni nad to mit 2 auta a to svy nejlepe v garazi
Ale neni nad to mit 2 auta a to svy nejlepe v garazi
Havárka se nám v této chvíli na 100 % vyplatila. Co jsem do ní za ty dva roky dal se vrátilo i s úroky, spoluúčast 5.000 už opravdu tak moc nebolela
Kolik platis rocne? Ja mam litr spoluucast tak by me zajimal rozdil docela A snizej ti to nebo mas nastradany bonusy a pojistna castka se nezmeni?
...i s povinným a skly asi 11.000, ale přesně ti to neřeknu. V těto věcech nejsem moc praktický, takže nějak neumím nacházet ty nejvýhodnější nabídky. Každopádně plánuji ji platit ještě aspoň rok než bude auto úplně zaplacený.
To jsou věci,tak hlavně že už je Zafča zase ok a ženu máš opravdu
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Hombre ja taky nevybiral uplne nej nabidku ale vzdy jsem to mel u "Cesky" ktera nema problem okamzite proplatit pripadnou bouracku atd proti jinym pojistovnam kde sice treba litr dva usetris ale pak 2 mesice cekas na dukaty