Opel Astra H 1.7 CDTi
Re: Opel Astra H 1.7 CDTi
Hele, tys ty liťáky lakoval nebo se mi to zdá? V té fotogalerii to na jednom detailu na kolo tak vypadá
Opel Astra H Caravan 11/2006, 1.6 16V 77kW Z16XEP (2009-2017)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
- Reklama
To se ti jenom zdá, nelakoval jsem nic;)
Moc šikovná fešanda,kola super,také jsem je zháněl a nakonec koupil jiné originály,tak at slouží k plné spokojenosti.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Dnes jsem si astřičku přivezl z výměny rozvodů, nechal jsem si zhotovit rovnou carpas. V Chomutově ochotní, jen nyní něco dost duní při cca 1600 a pak při 2100ot, jinak ne, jen při těchto otáčkách před rozvodama to nedělalo, možná malinko. No doufám že mi tam nic nezpackali...
Juray,ty fotky z Dánska jsou moc pěkný,ten most to je ze suchýho do mokrýho Dánska vid?A jel jsi přes něj?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Děkuju, je to most Great belt bridge, spojuje ostrovy Sjaelland a Fyn. Bohužel jsme po něm nejeli, chtějí za to nemalý poplatek a bestak by jsme ho jen přejeli otočili se a jeli zpět a platit to hned 2x se nám zrovna nechtělo takže někdy příště snad a rovnou i most spojující Dánsko se Švédskem (část podmořem, část nad) to musí být zážitek
Ten z Dánska do Švédska jsem nejel,ale tento mockrát,má celkem 17km a je to mazec Ovšem několikrát mě na něm zastihnul silnej vítr a to Ti pak zmrzne úsměv Ale jinak opravdu nádhera.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Jo to o větru jsem slyšel o to větší je to pak zážitek
Nepamatuješ si, kolik stojí ten Car Pass? Kamarád ho nemá, shání... Je cena všude stejná? Dík
Cena Car Pass je různá +/- od 800-1000 Kč . Mám auto z bazaru , taky bylo be Car Pass . Zašel jsem k nim a oni ho dodatečně na vlastní náklady dodali ale to je asi světlá vyjímka .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,