Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
tak som sa nieco naucil
- Reklama
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Vyzera to ze nie som jediny znalec , vedecko-naucna kinematografia to bolo vzdycky moje
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak někoho asi hodně irituju .
Přijdu k Háčku, jedna guma z boku prořezaná. Za bílýho dne, ku*vy! Před barákem, normálně zaparkovanej...
Doufám, že mu hajzlovi do rána upadnou vobě ruce .
A já mam teď neopravitelnou 17" Continentálu, paráda!
Přijdu k Háčku, jedna guma z boku prořezaná. Za bílýho dne, ku*vy! Před barákem, normálně zaparkovanej...
Doufám, že mu hajzlovi do rána upadnou vobě ruce .
A já mam teď neopravitelnou 17" Continentálu, paráda!
Prodáno... Co bude dál? Netuším...
Lidi jsou takový ku..y. To je hrozný co se dnes děje. Kéž by mu ruka uhnila až u ramene.
Tak jsem se včera vrátil z lázní a manželka mi prozradila, co tajila celých 14 dní (neskutečné ) a to, že se jí podařilo "navalit" naši krasavici. Zrušila zadní nárazník, po odstrojení se ukázalo že i tažné. Chuděra měla s tím teda nervy, jelikož to chtěla vyřešit než se vrátím, neřekla o tom ani klukovi - aby se nepodkecl v telefonu , no nervy musela mít strašný. Každopádně, stihla to na poslední chvíli, ale auto je v lepším stavu než bylo předtím, kdyby se nepřiznala asi bych si toho ani nevšiml. ...jo a fakt jsem rád že máme havarijní pojistku, zatím nemáme všechny papíry, ale škoda byla určitě k 40 tisícům
Hombre, čím víc si autíčko hýčkáš, tím větší je pravděpodobnost, že se odře nebo něco vy*ere. A když to není nic horšího než pár plechů..
Tak s tím můžu jenom souhlasit...
Manzelka dostala "za usi" ?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet