Kamarádka Astra
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kamarádka Astra
Urcite chod do 17" a daj si ich dopisat do TP. Pouzijes pneu 215/45/17. Utiahne, neboj!
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
No nevím podle mě už jsou na ten motor ty 17tky moc. Navíc v místě mého bydliště jsou silnice místama tankodromy
Nehlede na to ze by to papalo o litr vic urcite.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to potom joNerez píše:Změny by byly decentní ... Žádnej tuzing neplánuju
Jinak mysím, že i ta tvá úvaha ohledně rozměru kol je správná.
Jak se dá sundat ta poklice z toho strukturovaného kola? A jak tam vlastně drží?
- vojtavojta
Urcite je to nacvakle na rafek,takze musis chytit za paprsky a potahnou k sobe
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Ty Borbety jsem scháněl líbili se mi,ale v tech rozměrech je nikde neměly.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Jo, je to nacvaknutý na obvodu ráfku. Stačí chytnou za paprsek a táhnout k sobě. Ale drží to festovně, nemám strach, že bych to někde ztratilsauce píše:Jak se dá sundat ta poklice z toho strukturovaného kola? A jak tam vlastně drží?
Momentálně nejsou peníze, takže jsem se po nich nepídil. Ale zdá se mi, že jsem je v "šestnácce" na netu našel v pohodě.colli píše:Ty Borbety jsem scháněl líbili se mi,ale v tech rozměrech je nikde neměly.
Poklice drží, ale já už poztrácel pár těch černých krytek šroubů, ty tam tedy moc nedrží a připadá mi, že jsou i zbytečně dlouhé... Všechny jsem nahradil jinými, šedými a krátkými, které drží jako přibité.Nerez píše:Ale drží to festovně, nemám strach, že bych to někde ztratil