originální loketní opěrka
Re: originální loketní opěrka
a ta loketka samotna da se s toho trnu stahnout ?dost to drzi ........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
Mám dotaz, má ta originál loketní opěrka nějaký úložný prostor v opěrce??? Díky za odpověď
Ma, ale nic moc, ja tam mam slunecni bryle,zvejky orbit 50ks a 2 tuzky a je to plny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hmm aspoň něco a dá se využívat stojan na láhev v kombinaci s opěrkou nebo tím pádem tam tu láhev už nedám? Díky za info
No záleží, jak vysokou láhev máš na mysli
0,5l pet a 1,5l pet... První asi jo a druhá asi ne že???
No je to tak na těsno, záleží i na poloze sedadla (protože je ta opěrka fixovaná k němu, ne ke středovýmu panelu).Giova píše:
Já mám třeba sedadlo naštěstí celkem dost vzadu, ale i tak mám problém tam nasoukat např. bezednej kelímek z KFC (nyní zmenšený na 0,3l) . Takže ten půllitr tam šikmo dáš, když tu loketku necháš nesklopenou (protože i ve vertikálním směru je tam málo místa), o 1,5l petce nemůže být řeč, průměrově bys to tam nedostal ani bez opěrky.
Ale vozívám tam stejně hlavně jiný věci, nejčastej mobil a klíče, v Astře je každej úložnej prostor navíc dobrej, takže mi to nějak nevadí.
- vojtavojta
Ahoj,
nevite nekdo jestli originalni operka do H a Zafy B ,pasuje do Astra G???
nevite nekdo jestli originalni operka do H a Zafy B ,pasuje do Astra G???
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- vojtavojta
Potvrdi to jeste nekdo,protoze jsem slysel nazor ze musel by se upravit v g astře držák. Je velký ...musel by se tam dát plech a vyvrtat menší díry jako v H.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM