Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Pěknej. Stejně jak novej Aveo v sedanu
- Reklama
http://www.novinky.cz/koktejl/245403-za ... odvod.html
tak tenhle článek mě dost pobavil hlavně ta část kdy kvůli démonu přestali romské děti chodit do školy
tak tenhle článek mě dost pobavil hlavně ta část kdy kvůli démonu přestali romské děti chodit do školy
Aj oni chceli mať svoje Lurdy
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ja uz jsem o tom psal ale jak jsem chtel dalsi auto zafiru tak po svezeni Orlandem jsem presvedcen za zafira je jen dodavka ale "Orlik" to spravny rodinny auto, vzdy se mi libily velky chevrolety co jsou v emerickych filmech a toto je konecne ono
V cerny, folie, to by byla pecka
V cerny, folie, to by byla pecka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ty ovladace na volantu sou fakt divny Jestli dobre vidim, tak na levy strane nic neni?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Z venku to nevypadá špatně, ale interiér má teda hezčí naše Háčko
Z venku nic moc a vevnitř se mi víc líbila nová zafča
To je prave dle vybavy, tempomat az od te nejvyssi, coz je celkem na prd u rodinnyho auta kdy se predpoklada ze budes jezdit na rodinne vylety a tudiz bys tempomat na plno vyuzil.beavis píše:Ty ovladace na volantu sou fakt divny Jestli dobre vidim, tak na levy strane nic neni?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Blééé....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF