Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak mě stála první servisní prohlídka 3000 Kč - výměna oleje a filtru, servisní a antikorozní prohlídka a taky razítko do servisky od Constructu, aby na něj platila pětiletá záruka.
Byla to ale moje blbost, přiznávám - nestihl jsem si už koupit vlastní olej, ten Dexos2 mají předraženej až hrůza...
Co všechno máš na faktuře? Nenechal sis od nich náhodou nalít taky značkovou GM kapalinu do ostřikovačů? A antikorozní prohlídku ti potvrdili?
Byla to ale moje blbost, přiznávám - nestihl jsem si už koupit vlastní olej, ten Dexos2 mají předraženej až hrůza...
Co všechno máš na faktuře? Nenechal sis od nich náhodou nalít taky značkovou GM kapalinu do ostřikovačů? A antikorozní prohlídku ti potvrdili?
- Reklama
1. servisní prohlídka.
Protikorozní prohlídka(potvrzena), test brzd a tlumičů, dezinfekce vzduchového vedení klimatizace, kontrola geometrie(na moji žádost), výměna oleje, výměna olejového filtru, čistič ventilace, nějaké ptákoviny za pár korun a práce.
Teď mi auto místo novotou voní jako parfumerie
Protikorozní prohlídka(potvrzena), test brzd a tlumičů, dezinfekce vzduchového vedení klimatizace, kontrola geometrie(na moji žádost), výměna oleje, výměna olejového filtru, čistič ventilace, nějaké ptákoviny za pár korun a práce.
Teď mi auto místo novotou voní jako parfumerie
Tak dneska jsem si vyměnil olej v motoru, olejový, naftový, vzduchový a pylový filtr. Dělal jsem to na Zafě poprvé a nejvíc jsem se natrápil s naftovým filtrem. Nejdřív mi dobře nesedla gumička a nafta vylítla ven a ve finále mi vyskočila hadička i s rychlospojkou a nafta zase všude kolem. Nadával jsem jak špaček. Příště to ale udělám napoprvé jako Pája...
Jo a kolik celá ta sranda stála?
Olej Dexos 2 vyšel i s poštou na 685 kč, sada všech filtrů (pylový byl uhlíkový) 980 kč. Práce cca 2,5 hodiny...
Jo a kolik celá ta sranda stála?
Olej Dexos 2 vyšel i s poštou na 685 kč, sada všech filtrů (pylový byl uhlíkový) 980 kč. Práce cca 2,5 hodiny...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
- destroyer_svk
To Sajfi :
Tych par dni je malo na to aby som robil nejake zavery,ja som nespozoroval ziadne vrzganie alebo praskanie.Osobne mi chybal akurat kozeny volant a laktova opierka ako som spominal,plasty v intertieri osobne nejako neobchytkavam - to asi vacsinou riesia len motoristicki novinari - i ked mi je jasne ze pri niektorych autach to proste vidiet a "citit" ze tie plasty su take low entry.Osobne tiez poznam jednu Insigniu (automat) kde vrzga a praska cely stredovy panel ...
To milosh :
S priatelkou sme sa zhodli ze i ked ma J-cko svoj smrnc a zaujme,zatial by sme urcite nemenili.
Skor by som uvazoval o kombi alebo teda Sport Tourer a motor ... to by bola asi dilema.
To Oton :
Rano som si vsimol ze moj prispevok akosi zmizol ... potom si pisal,takze pohodicka,nie je problem.
Tych par dni je malo na to aby som robil nejake zavery,ja som nespozoroval ziadne vrzganie alebo praskanie.Osobne mi chybal akurat kozeny volant a laktova opierka ako som spominal,plasty v intertieri osobne nejako neobchytkavam - to asi vacsinou riesia len motoristicki novinari - i ked mi je jasne ze pri niektorych autach to proste vidiet a "citit" ze tie plasty su take low entry.Osobne tiez poznam jednu Insigniu (automat) kde vrzga a praska cely stredovy panel ...
To milosh :
S priatelkou sme sa zhodli ze i ked ma J-cko svoj smrnc a zaujme,zatial by sme urcite nemenili.
Skor by som uvazoval o kombi alebo teda Sport Tourer a motor ... to by bola asi dilema.
To Oton :
Rano som si vsimol ze moj prispevok akosi zmizol ... potom si pisal,takze pohodicka,nie je problem.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
tak ja dnes prvy krat STK+EK. Vsetko bez problemov a este mi aj zavolali, ze auto je hotove a mam si pre neho prist. Zajtra ale bude krajsi den, kedze idem pre baby do nemocnice
Midzi, ty jsi auto na stk nechaval? Ja to mel za pul hodky hotovy i s emisema a jeste jsem u toho byl a videl co vse s tim vyvadeji
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
U nas sice auto nemusis nechavat ak vyslovene nechces ale zato treba vstat aspon o 5 rano a sup do radu medzi autickarov (co si tu radu vystoja za nie najmensi poplatok) aby si sa stihol do 12 vybavit.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
No tak to je na prd, u nas ve meste mame 2 stk-cka a ja byl na tom novejsim v pul 2 a po 14h uz bylo hotovo a frcel jsem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
Kurnik, tak tam byls 12 a pul hodiny?????Nekecaj.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Ty Vojto ty jsi vtipnej jak ten prvni Vojta s jednim Samo jsem tam prijel ve 13:30