Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
sauce

Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Příspěvek od sauce » 21 zář 2011, 15:46

Tak mě stála první servisní prohlídka 3000 Kč - výměna oleje a filtru, servisní a antikorozní prohlídka a taky razítko do servisky od Constructu, aby na něj platila pětiletá záruka.
Byla to ale moje blbost, přiznávám - nestihl jsem si už koupit vlastní olej, ten Dexos2 mají předraženej až hrůza...
Co všechno máš na faktuře? Nenechal sis od nich náhodou nalít taky značkovou GM kapalinu do ostřikovačů? :) A antikorozní prohlídku ti potvrdili?

Reklama

Nerez

Příspěvek od Nerez » 21 zář 2011, 16:27

1. servisní prohlídka.
Protikorozní prohlídka(potvrzena), test brzd a tlumičů, dezinfekce vzduchového vedení klimatizace, kontrola geometrie(na moji žádost), výměna oleje, výměna olejového filtru, čistič ventilace, nějaké ptákoviny za pár korun a práce.
Teď mi auto místo novotou voní jako parfumerie :evil:

Mayki

Příspěvek od Mayki » 21 zář 2011, 18:51

Tak dneska jsem si vyměnil olej v motoru, olejový, naftový, vzduchový a pylový filtr. Dělal jsem to na Zafě poprvé a nejvíc jsem se natrápil s naftovým filtrem. Nejdřív mi dobře nesedla gumička a nafta vylítla ven a ve finále mi vyskočila hadička i s rychlospojkou a nafta zase všude kolem. Nadával jsem jak špaček. Příště to ale udělám napoprvé jako Pája... 8-)
Jo a kolik celá ta sranda stála?
Olej Dexos 2 vyšel i s poštou na 685 kč, sada všech filtrů (pylový byl uhlíkový) 980 kč. Práce cca 2,5 hodiny... ;)
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...

destroyer_svk

Příspěvek od destroyer_svk » 21 zář 2011, 20:07

To Sajfi :
Tych par dni je malo na to aby som robil nejake zavery,ja som nespozoroval ziadne vrzganie alebo praskanie.Osobne mi chybal akurat kozeny volant a laktova opierka ako som spominal,plasty v intertieri osobne nejako neobchytkavam - to asi vacsinou riesia len motoristicki novinari - i ked mi je jasne ze pri niektorych autach to proste vidiet a "citit" ze tie plasty su take low entry.Osobne tiez poznam jednu Insigniu (automat) kde vrzga a praska cely stredovy panel ...

To milosh :
S priatelkou sme sa zhodli ze i ked ma J-cko svoj smrnc a zaujme,zatial by sme urcite nemenili. ;)
Skor by som uvazoval o kombi alebo teda Sport Tourer a motor ... to by bola asi dilema.

To Oton :
Rano som si vsimol ze moj prispevok akosi zmizol :o ... potom si pisal,takze pohodicka,nie je problem.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX

Midzi

Příspěvek od Midzi » 21 zář 2011, 21:41

tak ja dnes prvy krat STK+EK. Vsetko bez problemov a este mi aj zavolali, ze auto je hotove a mam si pre neho prist. Zajtra ale bude krajsi den, kedze idem pre baby do nemocnice :D
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 21 zář 2011, 22:37

Midzi, ty jsi auto na stk nechaval? Ja to mel za pul hodky hotovy i s emisema a jeste jsem u toho byl a videl co vse s tim vyvadeji :mrgreen:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

janda82

Příspěvek od janda82 » 22 zář 2011, 14:17

U nas sice auto nemusis nechavat ak vyslovene nechces ale zato treba vstat aspon o 5 rano a sup do radu medzi autickarov (co si tu radu vystoja za nie najmensi poplatok) aby si sa stihol do 12 vybavit.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 22 zář 2011, 15:14

No tak to je na prd, u nas ve meste mame 2 stk-cka a ja byl na tom novejsim v pul 2 a po 14h uz bylo hotovo a frcel jsem 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 22 zář 2011, 16:05

Kurnik, tak tam byls 12 a pul hodiny?????Nekecaj. :shock: :D
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 22 zář 2011, 18:51

Ty Vojto ty jsi vtipnej jak ten prvni Vojta s jednim :mrgreen: Samo jsem tam prijel ve 13:30 :mrgreen:

Odpovědět