Astra H Estate Z17DTH Cosmo,EX- Astra H estate,Z19DT
Re: Henrieta Astra caravan H 2008
haloo haloo,dnes dokoncena dalsia faza,nadych cierneho lesku dostali kryty pre hmlovky,spodna maska chladica a bolo upravene spodne lizatko,zrezane a prestreknute striebornou.vyzera to sumne v mojich ociach.foto zatial mobilom a dodam neskor,som zvedavy na kritiku
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
takto to dnes zacalo...iba preto ze mam dovolenku a zajtra taham do tatier..ale samo ze som rad ze je to hotove..odfusoval som to trochu ale co uz nikdy nic nebude 100 percentnee
a takto to skoncilo...
auto je spinave jak prasa to si nevsimajte..podstatne casti boli riadne ocistene a odmastene.nazivo 1000krat krajsie foto skresluje..zajtra ide auto do sprchy tak snad neeco nafotiim lepsie a snad sa to nezmyje
a takto to skoncilo...
auto je spinave jak prasa to si nevsimajte..podstatne casti boli riadne ocistene a odmastene.nazivo 1000krat krajsie foto skresluje..zajtra ide auto do sprchy tak snad neeco nafotiim lepsie a snad sa to nezmyje
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Na té stříbrné to vypadá zajímavě,mě se to líbí
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Ja ti nevim pane, lakujes co uz bylo cerny a co bylo stribrny lakujes do cerny a pak to vypada jak kdyby to tam chybelo, viz ostrikovace. Ale je to tvy auto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
holt no to som ja
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
zdar krasavico moja
vypadas krasne nenech se rozhodit komentama...
rekni mi, spodni lizatko mas udelane jinak nez na avataru, PROC?
vypadas krasne nenech se rozhodit komentama...
rekni mi, spodni lizatko mas udelane jinak nez na avataru, PROC?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
diky,neboj komenty su v pohode,lizatko?hmm..ine je nakreslit a ine urobit.faceliftove lizatko je tvarovo ine ako stare,je tam zliabok a ten branil tomu aby som to zrezal ako na avatare,takto je to decentnejsie si myslim
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
take 3 kvalitnejsie z dovolenky pri besenovej
okrem tej so monou na tych 2ch foteckach su moje 3 laaasky..jedna spii v aute
s henrietkou som si uzil kraasnych 500km a posluchala na 1
okrem tej so monou na tych 2ch foteckach su moje 3 laaasky..jedna spii v aute
s henrietkou som si uzil kraasnych 500km a posluchala na 1
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Okoli vypada pekne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
heh..odhliadnuc od tej ironie,mas pravdu,okolie nic moc,na lavo je liptovska mara vodna nadrz,ale aj slnko,tak preto len takto,pocas pauzy na cigu..podstatne je co som fotil ani nie okolie
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007