Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Dlouhá cesta,to snad ne Z Prahy 500km to nestojí za řeč,navíc když za Rozvadovem to můžeš sešlápnou a uhánět,jsi tam šup rup
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Cesta opravdu šla, vyrážely jsme ve tři ráno a ve tři ráno se taky vrátily. Odřídil jsem to tam i zpět, ale spáteční cesta už byla fakt nadoraz (po celym dni chození...) Přes noc by to bylo ideální, za den nejde stihnout projít vše
Ta zpáteční cesta,když je člověk ušmatlanej,to máš pravdu,ale s nějakou zastávkou se to dá zvládnout.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Mám to tak v plánu. Výjezd cca kolem osmé zde od hranic, za čtyři hodinky tam, představuju si, že to musíme za 4 hodiny projít a večer jsme doma
no byly jsme tam od rána asi do šesti odpoledne a projít se to opravdu nedalo celý... Ale oplíka jsem prošel takže spokojenost zatím to vypadá že možná teď o víkendu vyrazíme, ale jistý to není
Proč se to nedá projít? To je tak roztahaný?
No je tam toho fakt hodně, když se chceš u nějaký automobilky zdržet tak kor. Chvíli se posadíš do Phaetona dozadu a půl hodina pryč
Jen se teda ještě ujistím, na ten Rebstock teda můžu vjet bez tý zelený známky jo? Očekávám tam teda nějaký mega parkoviště a odtamtud pěšky do haly, je to daleko?
S tou známkou emisí nevím. Předloni jsme parkovali v podlažním parkovišti (tušim 10euro) a pak už to sváží snad každý 3 min autobusy na výstaviště zdarma, stejně tak i potom zpět na parkoviště
Nova Zafira vypada dobre.
Jeste jsem zvedavy na predstaveni noveho Chevroletu Malibu.
Bude v nem velka cast techniky z Insignie a pro evropsky trh asi i stejne motory.
Zakladni vybava ma byt bohatsi nez u insignie a cena znatelne nizsi.
Bude se prodavat i v CR a to snad uz od zacatku roku 2012.
Jeste jsem zvedavy na predstaveni noveho Chevroletu Malibu.
Bude v nem velka cast techniky z Insignie a pro evropsky trh asi i stejne motory.
Zakladni vybava ma byt bohatsi nez u insignie a cena znatelne nizsi.
Bude se prodavat i v CR a to snad uz od zacatku roku 2012.