Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak jsme dnes při návratu z letiště protáhli Astřičku myčkou, takže se nyní krutě leskne ...
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
- Reklama
Tak jsem si dneska přivstal a vyrazil na technickou. Byl jsem prga, paní mi odemykala před nosem
Za 20 minut jsem byl venku i s emisema, vše v naprostém pořádku, akorát mírná vůle v zavěšení - čepy na ramenech.
Uffff, jezdímeeeeee
Jo a ještě jsem cestou tam potkal MILOSHE
Za 20 minut jsem byl venku i s emisema, vše v naprostém pořádku, akorát mírná vůle v zavěšení - čepy na ramenech.
Uffff, jezdímeeeeee
Jo a ještě jsem cestou tam potkal MILOSHE
No ja si rikal ze tu spz znam odnekud Kolik dals celkem, me to ceka taky tento mesic
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dal jsem 1140Kč, ale jestli chceš 140Kč ušetřit, jeď do Hrbovic
Já Hrbovice nemusím, ještě s Géčkem mě vykmitli z evidenčky, že není čitelný číslo na motoru. Přitom stačilo vzít hadr a otřít
Já Hrbovice nemusím, ještě s Géčkem mě vykmitli z evidenčky, že není čitelný číslo na motoru. Přitom stačilo vzít hadr a otřít
Kdyz to mam kilak na Uzin tak je jasny ze pojedu tam ne? Dik
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Krasavec
Tak astřička má nový olej a filtry, je čistá a nablejskaná, tudíš připravená zítra po třetí ráno vyrazit směr Frankfurt Nejede zejtra náhodou taky někdo?
Tak astřička má nový olej a filtry, je čistá a nablejskaná, tudíš připravená zítra po třetí ráno vyrazit směr Frankfurt Nejede zejtra náhodou taky někdo?
Dnes jsem poprvé půjčil mou Astřičku přítelkyni. Obě jsou vpořádku
Na to jsi cekal rok ?
Dnes jsem opet po dlouhe dobe montoval stresni nosic (orig.Opel) a opet jsem si pripomel co je to za zlo. Neuveritelne, kdyby se snad navrhar toho nosice chtel pomstit ridicum, tak by to jen tezko dokazal lepe nez prave orig. stresnim nosicem.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"