Zdar,
ulomil sem si páčku na odstřikovače v přimo u na konci už u té části co se hýbe. Jak ten kus co tam zbyl vyndám ven ? Chci to nějak slepit ale napřed vyndat to co tam zbylo.
Vyndání páčky na odstřikovače
Vyndání páčky na odstřikovače
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyndání páčky na odstřikovače
No jestli je to stejný jako páčka blinkrů, tak pod tu páčku musíš vsunout např. nějakej pevnej drát a uvolnit západku. Jen si nepamatuju, jestli tam západka je směrem k volantu nebo k budíkům. Taky jsem se s tim docela pral, ale nakonec se mi to povedlo. Když vezmu v potaz svojí manuální zručnost, musí se Ti to podařit
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Takže mám třeba malej šroubováček dát po tu páčku a zkoušet ? nemám to držet třeba v polození kdy zapínám cyklus stěračů ?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Na poloze páčky to moc závislý neni... Já s tim taky hejbal sem a tam než se mi to povedlo. Jo, malym šroubováčkem se k tomu bazmeku taky dostaneš.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
alebo niejaky drat.
pri vymene tempomatu som musel zatlacit smerom k volantu aby sa mi uvolnila packa
pri vymene tempomatu som musel zatlacit smerom k volantu aby sa mi uvolnila packa
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Zdravím.
Zajímalo by mně jak se povedla demontáž páčky stěračů. Mám totiž ten samý problém, ulomenou páčku. Každá rada dobrá. Díky.
Zajímalo by mně jak se povedla demontáž páčky stěračů. Mám totiž ten samý problém, ulomenou páčku. Každá rada dobrá. Díky.