Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
...pořád ještě něco stěhujeme. Tento víkend to chci dorazit a už o nějakých rekonstrukcích nechci ani slyšet
- Reklama
Keši, pěknej je
Dnes návrat ze Švýcarska,poštěstilo se mě dostat se k Bodamskému jezeru,něco úžasnýho,určitě se tam někdy vypravíme na dovolenou
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Bodamské jezero je prostě super ! Loni jsme byli v Constanz (Kostice), prostě něco úžasnýho, parádní koupačka - neskutečně čistá voda.
Přes Konstanz jsem jel zpátky a jak říkáš,něco úžasnýho.A vůbec celkově,Švýcarsko trochu jinej svět.Když pominu tu přírodu okolo,tak lidi,ten přístup,komunikace všechno za 1.Oni jsou prostě někde úplně jinde,Amerika může jít do.....
Byli jste i na Rýnských vodopádech u Schaffhausenu ?
Ne tam jsem nikdy nebyl,když se ptáš,jsi tam asi byl co?Jinak cestou tam jsem jel i okolo Walenského jezera,dálnice A3 vede taky přímo po pobřeží,tam jsem si musel zastavit a pokochat se Zkrátka byl jsem ve Švýcarech prvně ale rozhodně ne naposledy,dlouho mě nic tak neohromilo
Ono celkove kdyz prejedes hranice na zapad je to jinej svet, lidi, priroda, stav aut, vsechno, ale priznejme si na vylet hezky ale doma je doma
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak zase a opat mi niekto uj**bal krytku zo stresneho nosica. dakujem lopkarovi za prijemne straveny vikend.
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
bud rada ze si nedopadla ako moj kamarat. Jemu vo stvrtok ukradli auto a teraz ho vsade davaju v telke. Teda to auto lebo ho uz nasli