Zrychleni Benzin vs. Diesel
Re: Zrychleni Benzin vs. Diesel
Dikes pane, tak aspon pro porovnani, nejlepe asi zaukoluju Midziho aby to zmeril kdyz ma taky automat, podle me to je nejaka desetinka k plusu kdyz neradi clovek, robot to tam snad nasklada rychleji
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak naky cisla jsem nasel tady - http://www.opelweb.cz/vozy-opel/opel-astra/motory/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No beno vs nafta manual a pak to samy automat, kapis?
Viz 1 prispevek
Viz 1 prispevek
Aha,no tak kapiš,akorát mě jaksi uniká smysl,ale to je v poho ....ovšem nakonec proč ne,když můžou na g-foru vekslovat Šmoulí kartičky z Alberta....
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Podle čísel je tedy 1,3 nafta na stovce stejně jak 1.4 benzín, výkon obou 66kW.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to víš, my co už jsme si svoje odzávodili, tak sbíráme šmoulyoblhut píše:Aha,no tak kapiš,akorát mě jaksi uniká smysl,ale to je v poho ....ovšem nakonec proč ne,když můžou na g-foru vekslovat Šmoulí kartičky z Alberta....
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
pokemoni vas uz nebavia
Mildo mozem vyskusat a dam vediet. Aj v rezime sport aby to bolo objektivne.
Mildo mozem vyskusat a dam vediet. Aj v rezime sport aby to bolo objektivne.
Ok diky, no hlavne v rezimu Sport
Pro srovnání motorů dobrý, jinak laboratorní bláboly, u kterých není zohledněna váha konkrétního modelu, převodovka atd.milosh píše:Tak naky cisla jsem nasel tady - http://www.opelweb.cz/vozy-opel/opel-astra/motory/
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998