Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Dnes 14h Brno-Kohoutovice,Libušina třída směrem nahoru mám pocit,že jsem viděl Ikrálíčka?Byl jsi to Ty?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Tak kdepak je nový člen, kterýho jsem naverboval v Roudnici nad Labem na Pleasure Island?
V sobotu kolem 17:00 jsme na železničním přejezdu v Lounech u ZZN potkali Caravan o kterém manželína prohlásila, že má pěknou barvu ... Byla to taková světle modrá metla ...
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
No zajtra 31.8 smer PB-Zlin-Brno-Praha na dva dni a potom spät domov. Minuly rok sme s priatelkou nestihli vo vasej krasnej Pra&he vsetko pozriet tak tento rok dopozerame.
Dufam ze niekoho po ceste stretnem:)
Dufam ze niekoho po ceste stretnem:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Mě teď můžete nejčastěji potkat v Brně u Ikey. Za posledních 14 dní jsem tam byl snad 4x a pár Háček jsem tam i potkal...
Dnes ve Šternberku na ulici Věžní tak nějak mezi 17:30 a 17:45 modrej Caravan, vypadalo, že majitel si s tím trochu pohrál. Vypadalo to pěkně
Dálnice u Rohlenky červený GTC
Dnes pred Vrakunou taktiez krasne cervene GTC v OPC lajne s BA znackami
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Tak jsem dnes ráno v 7:30 potkal ve Šrobárově ulici v Praze modrou Astru Caravan v nezáviděníhodné situaci - na odtahovce. Jestlipak je ten chudák z našeho fóra ???
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
dnes černé gtc s xenonama a se stejnými koly co mám já kdo to?