Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Dnes malé setkání s Otonem a jeho děvčaty, viz foto výše.. . Oto, ty Tvoji utopenci nemají chybu.. Už jsem stačil ochutnat..
- Reklama
Vyndam letacek a uz jim ho cpu ne?destroyer_svk píše:Ja som v nedelu vecer tankoval na jednej nemenovanej pumpe (ma styri stojany pre os.auta) v nemenovanom meste na zapadnom Slovensku ... a ako tak pozeram na dvoch stojanoch Astra H Caravan ... takze so mnou v jednu chvilu tri Astry.
Viem ze nikto z klubu (predpokladam) ale aj tak celkom mile to bolo. Jedna mala galantske a druha bratislavske znacky.
Foto som vsak nestihol.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- destroyer_svk
No akurat ze som nemal uz ani jeden v aute ...milosh píše: Vyndam letacek a uz jim ho cpu ne?
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsme rádi ,že jsme vás viděly!!A děkujeme za ušetření penez skrz koupaliště!!Pepino_GH píše:Dnes malé setkání s Otonem a jeho děvčaty, viz foto výše.. . Oto, ty Tvoji utopenci nemají chybu.. Už jsem stačil ochutnat..
Jinak v utopencích je mín cibule!Nevešla se tam! Malá flaška
Viděli jste dnes zprávy? GTC u motola, řidič mrtvý. Někdo od nás???
Nevypadalo pekne. Takhle nevypada auto pri narazu do 100km/h. Jak si poznal GTC? Ja v tom nevidim ani astru.
S jednim klukem co mel tmavy GTC a bydlel tam nekde sem se jednou potkal. Doufam, ze to nebyl on.
S jednim klukem co mel tmavy GTC a bydlel tam nekde sem se jednou potkal. Doufam, ze to nebyl on.
Prohlídnul jsem si opakovaně záběry. Všimni si, zadního okýnka, resp. díry po okýnku... A i dle interiéru. Asi měl černej panel řekl bych.
Wolfe, to nebylo GTC. Bylo to Géčko HTB 5D. Škoda zase jednoho života pro blbost jiného. Ve zprávách říkali, že BMW, které jelo pravděpodobně na červenou mělo jen jednu RZ a ještě z jiného auta.
Me to taky prislo, ze tam byl videt vzadu kufr jak u g.