Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
danka: na fotke nie su tvoje nohy , vsak
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
- Reklama
Taak dneska vymeneny vybojky a obrysovky za led can bus jsem zvedav za tmy.........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
a ako to vies?bacardi píše:danka: na fotke nie su tvoje nohy , vsak
samozrejme, ze nie su to ARWYho nohy
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
aj som si myslel, iba som si nebol isty ci si nezanedbala depilaciu, inak tempomat je znacne navykovy, ja s nim jazdim uz aj po meste
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
Dnes vecer navrat z vyletu na Slovensko. Super zazitek pokazil jen motorkar, ktery mi urval zrcatko kdyz jsem stal v kolone. Rikal ze na me pocka na dalsim parkovisti, a nez jsem stacil vybehnout z auta a pozbirat co zbylo tak byl fuc. Samozrejme na zadnym dalsim parkovisti nebyl.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Jestli mas SPZ te motorky, tak to nahlas na pojistovnu, tohle se da doresit z jeho povinneho ruceni. Dobre je mit svedka, nejlepe z ciziho auta. Bude to sice chvili trvat, ale penize z nej dostanes... pokud nemas ani jedno, tak je to tvrda lekce pro pristeWestler píše:Dnes vecer navrat z vyletu na Slovensko. Super zazitek pokazil jen motorkar, ktery mi urval zrcatko kdyz jsem stal v kolone. Rikal ze na me pocka na dalsim parkovisti, a nez jsem stacil vybehnout z auta a pozbirat co zbylo tak byl fuc. Samozrejme na zadnym dalsim parkovisti nebyl.
Memu kamaradovi takhle na dalnici z boku obtah nekdo predni blatnik a delal jakoze nic. Skoncilo to az vynucenym zastavenim na benzince a volanim PCR. Pan se nechtel vubce bavit a snazil se ujet. Jakmile kamarad zacal jeho auto fotit tak zmenil nazor. Kazdopadne korunu tomu nasadil mlady prislusnik PCR - prijel jestrabem, vymrdal vsecky zucastnene proc vubec votravujou (skoda >100k) a ze musi na dalnici chytat "piraty" aby si vydelali nejake penize. A jeste si rypnul do kamarada, ze podle toho odreni blatniku prej chybu udelal asi on
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Tomax: Bohuzel nemam SPZ. Stahl jsem okenko, on neco zamumlal a nebylo mu rozumet. Takze jsem vystoupil a sel k nemu. On rekl ze na me pocka abychom nebranili provozu (uzka cesta a kolona) a byl fuc. Odstartoval tak rychle, ze jsem SPZ ani nestihl docist...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Takoví motorkaři nám kazej pověst a utvrzují mýtus o haj...ch na silnici. Černej pytel na ně!!!!
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Ja teda nevim ale klidnych jezdcu na motorkach jsem v posledni dobe moc nepotkal, spise tak 65:35 ve "prospech" zavodniku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hlasim se do Miloshovych 65% Je fakt ze i mezi motorkarema sou kokoti. Kazdopadne na motorce o neco zavadit neni nic prijemnyho a hodne casto to skonci slusnou "presdrzkou"
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)