OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
to urobilo raz aj mne a tak som musel cez spravu zariadeni preinstalovat nove.
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
U mně stejný v XP-čkách.
Připojil jsem kabel, nerozpoznal zařízení, dal jsem cestu k ovladačům ručně a už to frčelo....
Připojil jsem kabel, nerozpoznal zařízení, dal jsem cestu k ovladačům ručně a už to frčelo....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
On má zřejmě problém v tom, že připojí kabel do PC a NIC se nestane, žádný dotaz na ovladače, žádná hláška o nerozpoznaném hardware. Potom bych problém viděl ve špatném hardware(OP-Com). A pokud to samé dělá i na jiném PC tak je to na 99%...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
- vojtavojta
Presne jak pises ja to napojim a vubec nic,ani mi to nehlasi ze byl nalezen novy hardware.Zkousel jsem to samy na dcercinym notebooku a taky prd!!!!!!!!! bude to asi šmejd OP-COM.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Ještě by jsi mohl zkusit vyměnit USB kabel za jiný, je stejný jak třeba k tiskárně. Poškozený kabel bude dělat stejný problém...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Kuci a so software ke kabelu, zkoušeli jste? Nemyslím program OP-com china clon, ale ovladač kabelu. Někde ho mám uložený. Nainstaloval jsem, pak nahrál OP-com program a jelo to
Opel Astra H Caravan 2007 1,6 77 kW (105 k) a 150 Nm modrošedá metalíza
http://lukinb6.rajce.idnes.cz/Opel_Astra_H/
Prodej motopříslušenství - http://www.motoprislusenstvi.com
http://lukinb6.rajce.idnes.cz/Opel_Astra_H/
Prodej motopříslušenství - http://www.motoprislusenstvi.com
Zrovna dneska jsem to tak dělal ... Program OP-COM jsem měl už na NTB nainstalovaný a dnes přišla krabička z Číny. Tak jsem jí připojil k PC a nic ... Musel jsem ve správci zařízení vylistovat USB driver a aktualizovat ovladač ... Sice se Win7 bránily, že ho nechtěj, ale na to jsem nedbal a už mám aktivované denní svícení a autozamykání ...
P.S. kdyby někdo potřeboval ty drivery, mohu poskytnout ...
P.S. kdyby někdo potřeboval ty drivery, mohu poskytnout ...
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
- vojtavojta
Ahoj hosi, po tom jak mi poslal Midzi instalacku, se to konecne rozjelo,a dokonce uz jsem zjistil ze pocet km na tachometru souhlasi s ukazatelem v op-comu .Po takovem predbeznem projeti chyb ( protoze se teprve ucim s tim makat ) ukazalo to 2100-00,2117-00 a 2143-00.Tou druhou polozku mozna chapu protoze jsem menil Tid za Gid a ty dve dalsi mam resit nebo to jsou drobotiny ??? .
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- vojtavojta
Měl bych jen takový malý dotaz. Aktivoval jsem si denní svícení variantu 5, ale podsvícení palubky svítí stále, i když jsou vyplá světla. Středový panel se rozsvítí až při zapnutí světel. Proč se tak nechová i palubka, když v této variantě by svítit neměla ???
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006