K: Packa tempomatu + aktivacia
K: Packa tempomatu + aktivacia
Zdravim vas kupim packu tempomatu + aktivacia ZAPADNE SLOVENSKO
ASTRA H CARAVAN 1.7CDTI 74kw/101PS
- Reklama
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
Re: K: Packa tempomatu + aktivacia
nevím jak na SR, ale v ČR stačí zajít do jakéhokoliv Opel servisu, kde ti páčku objednají a téměř na počkání namontují + aktivují funkci v počítači auta. (mám sám vyzkoušeno).
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
Radovan píše:nevím jak na SR, ale v ČR stačí zajít do jakéhokoliv Opel servisu, kde ti páčku objednají a téměř na počkání namontují + aktivují funkci v počítači auta. (mám sám vyzkoušeno).
no ano ale za aku cenu
ASTRA H CARAVAN 1.7CDTI 74kw/101PS
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
cca 1800 páčka a 450 práce.
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
Asi jak kde.
Uz me jeden kluk tady psal, ze mu to udelali v autorizaku prakticky za cenu jako se da sehnat tady na foru. Obecne to ale vyjde v servise draz.
Uz me jeden kluk tady psal, ze mu to udelali v autorizaku prakticky za cenu jako se da sehnat tady na foru. Obecne to ale vyjde v servise draz.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
nepotrebujes nahodou spinac spojky? mam ho v inzercii za 7 EUR. taktiez mam OP-COM na aktivaciu tempomatu, keby si potreboval.
inac nova packa v Opli je za 81,36 EUR
http://dielce.opel.sk/index.php?action=section&id=20174
inac nova packa v Opli je za 81,36 EUR
http://dielce.opel.sk/index.php?action=section&id=20174
Naposledy upravil(a) jour dne 15 srp 2011, 14:42, celkem upraveno 2 x.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
8flammen8 možná, já jsem ho nepotřeboval.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Jinac ja bych mel mit volnou packu tak do tydne. Cena 1400,- czk. + postovne.
Budes si muset sehnat nekoho v SK kdo ti to udela. Staci na to OPCOM.
Pokud mas diesel, nebo automatickou prevodovku, tak cidlo nepotrebujes. Jinak u benzinu v manualu se jeste dava cidlo (mam) pod spojkovy pedal.
Programuje se v CIM, IPC a ECU. Potrebujes znat security kod auta (na karticce velikosti platebni karty s napisem carpass), jinak se programovat neda.
Budes si muset sehnat nekoho v SK kdo ti to udela. Staci na to OPCOM.
Pokud mas diesel, nebo automatickou prevodovku, tak cidlo nepotrebujes. Jinak u benzinu v manualu se jeste dava cidlo (mam) pod spojkovy pedal.
Programuje se v CIM, IPC a ECU. Potrebujes znat security kod auta (na karticce velikosti platebni karty s napisem carpass), jinak se programovat neda.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Arwy ma momentalne nejake na predaj co pozeram.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK