Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Záleží na tom, jakou máš spoluúčast. Předpokládám, po tom co jsem si tu přečetl, že to budeš řešit z havarijního.
- Reklama
jojo havarijní, spoluúčast 5000 KčPepino_GH píše:Záleží na tom, jakou máš spoluúčast. Předpokládám, po tom co jsem si tu přečetl, že to budeš řešit z havarijního.
už není
EX Opel Astra H caravan
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Mazety - Tak ještě několik takových stovek...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo!tak nějak. akorát jen bez té odtahovky Já jsem včera umyl autí a dneska začalo chcat!To mě dokáže nas.at!!! Ale mohlo být hůř a mohlo začít už včera.
Přesně to se mi stalo... V pátek jsem umyl (ručně) a než sem dojel domu, tak začalo chcát... grrrOton píše:jojo!tak nějak. akorát jen bez té odtahovky Já jsem včera umyl autí a dneska začalo chcat!To mě dokáže nas.at!!! Ale mohlo být hůř a mohlo začít už včera.
díky, mimo provozních věcí jako rozvody, desky, kotouče, filtry a olej se vyměňovalo pouze turbíčkoPepino_GH píše:Mazety - Tak ještě několik takových stovek...
jo a ta odtahovka byla kvůli zamrzlý naftě od Shellu
EX Opel Astra H caravan
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera proběhlo velký čištění interiéru!Kamoš má profi vysavač a tepovač !Takže všechno co je látkový je zase jako nový!Akorát v pátek mi bude dodělávat strop,protože mu došel čistící přípravek na stropy!To vše za čtvery sparty Když jsem se díval po myčkách kde čistí interiér tak mi bylo zle jak jsem viděl ty ceny! V Brně v Tescu za to chcou 2000 ,-
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem astřičce nabarvil třmeny na modro!Je to takový decentní ,takže jsem spokojenej!Fotky budou jak bude auto umytý!Abych si neudělal ostudu!