Pokiaľ nebudeš dorábať napr. UHP, tak v podstate security code k CIDu a CD70 z poľska nepotrebuješ. Po nontáži do Tvojho auta musíš však v displeji a rádií nastaviť konfiguráciu CAN zberníc (prípadne index kódy, VIN číslo). Je samozrejme do budúcna lepšie keď CD 70 a CID budú chránené security kodom z Tvojho auta.arkaz píše:myslel som ten carpass code teda spravny kod len som sa zle vyjadril sorry ak som sa spravne docital to uhp je nieco spolocne s bluetooth a spojenim mobilu a radia to nepotrebujem mam parrot namontovany =) no ale zas ked to radio a CID co kupim su sparovane a clovek to vymontoval bez toho aby to odparoval od auta tak to budem vediet priparovat na mojom? samozrejme ak budem mat carpass kod, a ano s diagnostikou pocitam ze to bude treba potom poparovat a nastavit atd. len mi ide oto co vsetko budem potrebovat kupit spolu s radiom a CIDom aby mi to slo pekne namontovat a vsetko bolo funckne vratane multifunckneho volantu a ukazovania spotreby a pod.
Ak Ti poliak pošle aj security kód, tak po montáži do Tvojho auta CD 70 a CID pomocou tohto kódu rozpáruješ a opäť spáruješ ale už s Tvojím security kodom.