Minisraz v Lelekovících.okr.Br 29.7-31.7.11
Re: Minisraz v Lelekovících.okr.Br 29.7-31.7.11
Dobro došli, dojel jsem domů bez problémů a bez kontroly policejní hlídky. Děkuji Otíkům za perfektní organizaci bezvadného srazu, Mudr.Satovi za pěknou projížďku po Brně, Romanovi za vymazání chyb z registru a všem za dobrou náladu a schovívavost k mé vypitosti. Jo a Ivošku, co myslíš, má to v dieselu co dělat či nikoliv?!
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
- Reklama
To víš že má,však víme ne?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Já jednou.Navi byla zblbnutáoblhut píše:Díky a jen tak mezi Náma,co jsi to v tom Brně nacvičoval,ses kapánek zamotal co?
PS:ty šípky jsou na h....o.Ted je to lepší.
měls doprovodné vozidlo jak prezident
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
[quote="Pepino_GH"]Oběma Otům a jejich polovičkám díky za sraz, všem zúčastněným za krásnou sobotu. Už teď se těšíme na příště..
K TOMU SE JEN PŘIDÁME BYLI JSME TAM JEN CHVÍLI, ALE JE VIDĚT, ŽE JSTE PĚKNÁ PARTIČKA.
Nám se mezi Vámi "H"áčkaři a "B"čkaři taky líbilo.
VELKÉ PODĚKOVÁNÍ PEPÍNOVI_GH, ZA ZAVOLÁNÍ. BEZ TEBE BY JSME TO PROŠVIHLY. VŠEM OSTATNÍM ZA HEZKÝ VEČER HNED PO DOVOLENÉ.
K TOMU SE JEN PŘIDÁME BYLI JSME TAM JEN CHVÍLI, ALE JE VIDĚT, ŽE JSTE PĚKNÁ PARTIČKA.
Nám se mezi Vámi "H"áčkaři a "B"čkaři taky líbilo.
VELKÉ PODĚKOVÁNÍ PEPÍNOVI_GH, ZA ZAVOLÁNÍ. BEZ TEBE BY JSME TO PROŠVIHLY. VŠEM OSTATNÍM ZA HEZKÝ VEČER HNED PO DOVOLENÉ.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
My jsme ti s tátem volaly několikrát ale byl jsi nedostupný a měl jsi hlasovku!
Nemysli jsi ,že jsme na tebe zapoměly!!
Nemysli jsi ,že jsme na tebe zapoměly!!
Oto, já mu to říkal.. Nevěřil..
Věřil věřil, měl jsem pracovní telefon zapnutý někdy ve středu a potom dnes ráno, hned se to všechno projevilo. SMS od Oty, volání, no všechno. A holt Pepíno má můj soukromý, neboť jsem jej otravoval v téměř soukromé věci a tak ví jak zavolat
A PRO TY, CO CHTĚLI VIDĚT I JINÉ FOTKY TAK TU ODKAZ, NEBO PROSTĚ V GOOGLE ČEFOA ŽOFKA (obrázky)
http://www.google.cz/search?q=%C4%8Defo ... CAwQ_AUoAQ
Všechny zdravím Jirka.
A PRO TY, CO CHTĚLI VIDĚT I JINÉ FOTKY TAK TU ODKAZ, NEBO PROSTĚ V GOOGLE ČEFOA ŽOFKA (obrázky)
http://www.google.cz/search?q=%C4%8Defo ... CAwQ_AUoAQ
Všechny zdravím Jirka.
hlavne ze si prisiel
Sraz super a navic jak vidim tak vitame Jirku na foru. Ps: mas na Zofce dobre dodelane ledky - ja si toho v realu nevsiml
Astra GTC 1,9 (110kW)
taky maly kolotoc