Chudák Astřička v rukou debila
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chudák Astřička v rukou debila
no skoda 50 tisic to asi tezko to uz by pani policajti mohli vedet...jinak toho kretena bych fakt asi zabil!!!!
Opel Astra OPC
- Reklama
jo moje ale už to krasavice není.sebral to muj synovec hajzl...nemaka ale jezdit by chtěl.Jinak nevim jak to dopadne ale asi šrotačka.Ale mam doma origo 16 litý kola s novýma gumama jete v zimě 4 měsíce firestone 205/45 kdo bude mit zajem at se ozve na sz.nevim jak jsou na tom letnáky 17 kola.
Astra H TwinTop 1.8(103KW) 16V-Cosmo r.v.2007
tak to je nepříjemný že jde zrovna o našeho člena fóra
Ty woe hustyyyyy
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Upřímnou soustrast. To je jako přijít o člena rodiny
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Hele, policajti nejsou od toho aby ti určovali přesnou cenu. Oni to určují odhadem, vidí jaké to má poškozené části, např. maska, blatník, nárazník atd., vyzmou ceny nového dílu, odečtou nějakou amortizaci a tohle vyplivnou ven. Pokud to má pohlou kastli atd tak to na místě neurčí.sladas opc píše:no skoda 50 tisic to asi tezko to uz by pani policajti mohli vedet...jinak toho kretena bych fakt asi zabil!!!!
by mě zajmalo jakej idiot tam u ty nehody vyčísloval tu zpusobenou škodu na vozidle. podle fotek to vypada na mnohem víc peněz než 50 000 kč.
http://www.danceradio.cz:)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Friťáku, přečti si příspěvek nad tvým. K nehodám nejezdí soudní znalci. Do protokolu je lepší napsat nižší škodu, protože v opačném případě se někteří poškození ohání protokolem, že škoda je vyšší, než řekne pojišťovna nebo servis.
synovec by mi to splatil do poslední koruny
EX Opel Astra H caravan
Kajo mel jsi to aspon pojisteny?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet