Tak to by mě taky zajímalo.Co jsem četl tak zatím všichni ten motor chválíNerez píše:Proč se firma fackuje kvůli TSI? Spotřeba nebo poruchy?Mrkef píše:Za 1.2TSI by sis nafackoval do tří měsíců Na firmě už se fackují a mění se za Focusi 1.6TDCI,které kupodivu nevyjdou o tolik dráž.....šnek píše:Předchozí krátká felicia už byla pro nás malá.Tak sem hledal něco většího za rozumný peníz.Ještě ten samý den při výběru jsem seděl ve fábce v combiku .Ve vnitř je menší než filcka,krom kufru ,ale ve srovnatelé výbavě o 30 klacků drahší než astra.Velikostně je to někde jinde.jediné co mně ještě lákalo byl motor 1,2TSi,ale astra vyhrála Hurá
Proč zrovna Opel?
Re: Proč zrovna Opel?
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
- Reklama
Já jsem četl, že motor 1.2TSI se zatím hodně nevychytaný a nespolehlivý. Má prý hodně dílčích vad a novináři ho nedoporučují (zatím). Prý to jednou bude top motor.
No tak to jsem slyšel taky, ale jedna bába povídala. Chce to nějaký zkušenosti lidí co s tím jezdí nebo o tom něco ví, ne jen řeči, co slyšeli večer v hospodě. Zatím co jsem četl ve Světě motorů, tak jim přeskakuje rozvodovej řetěz a selhává nějaká součást turba. Zajímalo by mě to, protože kolega má 1.2 TSI 63kW v Golfu plus a kamarád ve Fábii Monte Carlo, tak už kvůli nim
Nerez - kdyby to povídala jedna bába, nedovolili by si o tom psát v SM..
Jasně, ze Světa motorů to beru. Tam ten motor dokonce nedoporučovali. Měl jsem na mysli řeči typu:"Já jsem slyšel, že se ty motory sypou" nebo "kámoš říkal, že se to brzo rozsype".Pepino_GH píše:Nerez - kdyby to povídala jedna bába, nedovolili by si o tom psát v SM..
Zatím jsem z mého okolí neslyšel žádné negativní reakce na spolehlivost
Spotřeba je totální peklo,už když jezdí prázdná cca 7l při slušném sebeovládání. Jakmile se jezdí s naloženou a stále se člověk ovládá,spotřeba je někde mezi 8-9l. Ovšem boom nastává,jakmile je potřeba se někam rychle dopravit,především po dálnici,kdy není vyjímka spotřeba hraničící s 12litry....Nerez píše:Proč se firma fackuje kvůli TSI? Spotřeba nebo poruchy?Mrkef píše:Za 1.2TSI by sis nafackoval do tří měsíců Na firmě už se fackují a mění se za Focusi 1.6TDCI,které kupodivu nevyjdou o tolik dráž.....šnek píše:Předchozí krátká felicia už byla pro nás malá.Tak sem hledal něco většího za rozumný peníz.Ještě ten samý den při výběru jsem seděl ve fábce v combiku .Ve vnitř je menší než filcka,krom kufru ,ale ve srovnatelé výbavě o 30 klacků drahší než astra.Velikostně je to někde jinde.jediné co mně ještě lákalo byl motor 1,2TSi,ale astra vyhrála Hurá
Jinak spolehlivost je celkem hell,tuším,že víc než polovina navštívila servis před intervalem a některé dokonce opakovaně- největší extrém byl 3x v servisu před intervalem.
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
Do sportovní verze Fabia Monte Carlo ,s bubínkama z motorky vzadu, je to postačující motor
Hele jede celkem pěkně,subjektivně mi přišlo,že hodně podobně,jako moje 1.8,ovšem teda jen do 140km/h,do 160km/h to jakš takš šlo a pak mrtvola Zase,co čekat od 1.2 s turbem...dimi píše:Do sportovní verze Fabia Monte Carlo ,s bubínkama z motorky vzadu, je to postačující motor
Ale tvůj Cíva,jestli to je ten 1.8 103kw lítá fakt krásně a ani nijak extrémně nežere,pokud nebudeš Vtecovat,jak zběsilej
Já na rychlost a výkon moc nejsem a nezáleží mi na tom, ale když jsem v Mladé Boleslavi viděl to Monte Carlo, tak jsem se málem počůral smíchy. Kterého vola mohlo napadnout dát na sportovní edici na zadní nápravu takové brzdy. Je to určitě opticky nejpovedenější Fabie a tohle jí úplně zabíjí. Já bych si jí nemohl kvůli tomu snad ani koupit. A ještě k tomu dají takové elektrony, aby ty šedé bubny víc vynikly
Ty bubny jsou peklo,ale pokuď to někomu bude extrémně vadit,tak si dokoupí kotouče. Jinak si myslim,pokuď stojí v n1.2TSI Monte Carlo 400k a Ereso stojí 499,pak si myslim,že volba je jasná,do čeho jít.
Naposledy upravil(a) Samothe dne 10 zář 2011, 14:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: smazána citace předchozího příspěvku
Důvod: smazána citace předchozího příspěvku