Minisraz v Lelekovících.okr.Br 29.7-31.7.11
Re: Minisraz v Lelekovících.okr.Br 29.7-31.7.11
Oba.. Janku pozdravuj a řekni jí, že jsme se na ni těšili.. Jinak jedeme jen na sobotu.. okolo desáté zvedneme kotvy..
- Reklama
jasne pozdravim
Midzi,ja dorazim urcite,tak nezapomen randal klapky na usi :mrgreen:Budem vyhanet medvede
Naposledy upravil(a) oblhut dne 29 črc 2011, 11:01, celkem upraveno 1 x.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
budem spat asi v aute
A ake hlasia pocasie? Lebo u nas dazd.
V kolik asi pojedes?Mohli jsme nekde za Breclavi dat scuka a jet spolu
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
no to by sme mohli, kedy presne pridem este neviem, ale vidim to tak okolo 13 - 14
Milý Otone,
tímto potvrzuji svou účast, zůstanu přes noc, takže Sokolovná je krásná moclehárna. Spacák a karimatku mám. Jinak ty Svijany, nic moc, ale nevadí. Přijedu asi o něco dříve, tažke bych s dovolením použil Tvé telfoní číslo. Jo a musim mít umyté auto nebo ho můžu nechat, tak zasrané jako teď?!
tímto potvrzuji svou účast, zůstanu přes noc, takže Sokolovná je krásná moclehárna. Spacák a karimatku mám. Jinak ty Svijany, nic moc, ale nevadí. Přijedu asi o něco dříve, tažke bych s dovolením použil Tvé telfoní číslo. Jo a musim mít umyté auto nebo ho můžu nechat, tak zasrané jako teď?!
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Volat mi nemusís!Budu tam chystat už od 11 :00.
Auto si měj jaky chceš! Je to každýho věc!!
Auto si měj jaky chceš! Je to každýho věc!!
V pořádku jen jsem se ptal, umeji alespoň okna.
Astra H, Z19DTH, 2005