Maykiho Zafča 1.9, 110 Kw, OPC...
Re: Maykiho Zafča 1.9, 110 Kw, OPC...
tak pockaj do soboty, tam ju uvidis realne. Teda ak Roman nepride na svojej lestenke
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ludia moji, len si nemyslite, ze k tlacidlu sport je seriovo aj IDS+!!Tedy po zmáčknutí tlačítka by mělo ztuhnout řízení, ř.j.motoru by měla přejít na sportovní mód a snížit se podvozek. Tak jsem to vždy četl v prospektech k tomuto tlačítku Sport. A teď ještě nevím, jestli se nedeaktivuje ESP+ASR. To bude vědět spíše Roman.
A uz vobec nie, ze sa podvozok po stalceni tlacidla sport znizi!
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Dlhym podrzanim tlacidla Sport sa to da vypnut!ESP a ASR se v zafire nedeaktivuje nikdy....
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Fakt?? to sem netusil
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
ale nie kazde auto, napr na mojom to nefunguje
Na mojom hej, ale v zime sa s tým nedá jazdiť
Ináč vitaj, krásne auto rajem veľa km bez problémov
Ináč vitaj, krásne auto rajem veľa km bez problémov
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Paráda! Kráásná zafča, ty sedačky jsou luxusní (seděl jsem v nich v zafiře ve Frankfurtu a už se mi nechtělo ven ) tak ať slouží krasavice
Krasavice, jen škoda že ty Recara nejsou aspoň polokožený. Ty vystouplý bočnice asi musí dost trpět. Nevím proč u Opla takhle šetřili - už jen vzhedem k ceně toohle příplatku. Ale autíčko je každopádně nááádherný !
Mě ten materiál naprosto vyhovuje, u kůže bych se bál že bude praskat. Ty bočnice jsou taky fajn, ale už jsem našel jednoho komu to nevyhovuje, vadí mu to tam při řazení, bouchá do nich loktem. Mě to naštěstí nijak neomezuje, člověk tak do sedačky zapadne a cítí se tam jako by tam patřil...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
parádní rodiný wagen Sedačky jsou bomba!!!!!!
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw