Prosím o pomoc......zateka
Re: Prosím o pomoc......zateka
toto mam aj ja, na dverach za vodicom, evidentne mi tam zateka cez dvere, pochop tak ze sa voda dostane do vnutra dveri a potom pomedzi tapacir a plech tecie na tu tesniacu gumu, je normalne ze voda natecie do vnutra dveri ?
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
- Reklama
asi jsem mimo, nebo proto ze je patek , ale nevim jaky tesneni mas na mysli... mohl bys sem hodit fotku? diky mocswabel píše:Zvonku, ries ten plast pod celnym sklom - jeho tesnenie horne, ktore sa dotyka skla!
bacardi - je normální, že voda zateče do dveří. Proto je těsnící fólie pod tapecem. U Zafiry A mi takhle zatékalo. Po odstrojení dveří jsem zjistil poškozenou fólii, po její opravě ani kapka.. Jak už výše píše Westler.
Swabel, dogee - ten plast s těsnící gumou pod čelním oknem přeci nemůže sám o sobě způsobit zatékání, ten je tam snad hlavně z "estetických" důvodů, např. aby nezafoukávalo pod sklo a proud vzduchu nehvízdal, nezapadával tam bordel apod. Čelní sklo je utěsněné lepidlem. Pokud se pletu, tak sorry za OT..
Swabel, dogee - ten plast s těsnící gumou pod čelním oknem přeci nemůže sám o sobě způsobit zatékání, ten je tam snad hlavně z "estetických" důvodů, např. aby nezafoukávalo pod sklo a proud vzduchu nehvízdal, nezapadával tam bordel apod. Čelní sklo je utěsněné lepidlem. Pokud se pletu, tak sorry za OT..
Pepo máš pravdu, ale ak tečie pod ten plast tak môže stekať priamo do otvoru na prívod vzduchu do interiéru
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ta teorie s plastem se mi moc nezda. Prece celni sklo je po celem obvodu prilepene, tak jak by mohlo zatekat pres nej?
I kdyby zatekalo do privodu vzduchu do interieru, tak cele topeni ma svuj odtok (napr. pro kondenzat z vyparniku klimy). Navic kdyz clovek jede v desti, tak se do uvedenych mist taky musi dostat voda - aerosol (proudem vzduchu).
I kdyby zatekalo do privodu vzduchu do interieru, tak cele topeni ma svuj odtok (napr. pro kondenzat z vyparniku klimy). Navic kdyz clovek jede v desti, tak se do uvedenych mist taky musi dostat voda - aerosol (proudem vzduchu).
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Pepino veru sa mylis, skus sa pozriet, co je pod nim a zistis to, co tu pise Kesi Voda tecie priamo do nasavania vzduchu do kabiny.
Westler, vyparnik klimy asi tazko funguje, ked auto stoji 10 hodin v noci za silneho dazda
Kto mi neveri, nech si to rozoberie a pozrie sa pod plast, maturoval som nad tym dlho, kym som na to prisiel.
Westler, vyparnik klimy asi tazko funguje, ked auto stoji 10 hodin v noci za silneho dazda
Kto mi neveri, nech si to rozoberie a pozrie sa pod plast, maturoval som nad tym dlho, kym som na to prisiel.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Dogee chod von z auta, postav sa ku celnemu sklu a pozeraj na plast, ktory je pod pravym stieracom (lavym, ked sa pozeras na auto zpredu)
Uz neviem, ako lepsie by som to napisal.
Uz neviem, ako lepsie by som to napisal.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Swabel: Nerikam ze tvoje teorie neni mozna. Jen mi to prijde divny, proste z telesa topeni (cela "krabice" v palubce) vede odtok ven.
Tudiz jedina moznost co me napada je ta, ze odtok ma jen malou/omezenou kapacitu a pokud prsi hodne -> dostane se do telesa topeni -> nestaci odtekat ven -> hladina stoupne -> protece do interieru.
Tudiz jedina moznost co me napada je ta, ze odtok ma jen malou/omezenou kapacitu a pokud prsi hodne -> dostane se do telesa topeni -> nestaci odtekat ven -> hladina stoupne -> protece do interieru.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
tak dneska voda pod nohama vzadu v pravo a naznaky i u spolujezdce ve predu to mi hlava nebere a to jsem oboje predni dvere vytlumil STP gold tak folii i reprak asi vylucuji bylo nalepeno bez skulinky jedine tesneni kolem dveri jinak uz nevim............
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
...mal som podobny problem. Po odnati vonkajsieho plastoveho krytu pod celnym sklom sme zistili, ze po oprave ventilatora, ktory nasava vzduch do vnutornej ventilacie, teda do vnutra, interieru vozidla, opravar zabudol osadit kryt, ktory zhora prekryva otvor do ventilatora vnutornej cirkulacie. V dosledku toho pri dazdi voda bez akejkolvek prekazdy cez tento ventilator pretekala do vozidla a vytvarala mlaku v oblasti noh spolujazdca.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006