Prosím o pomoc......zateka
Re: Prosím o pomoc......zateka
Bohuzial mam aj ja taku istu skusenost. Aj som chcel demontovat predne dvere, ale akosi som od toho upustil (a pravdu povediat nemam na to nervy, lebo 1 priorita je, ze sa mi vybija beterka, ale to je OT)...
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
- Reklama
Mě tam teče taky ale dovnitř to nezatýká tak to zatím neřeším. Co jsem tak koukal tak jediný místo kudy by to mohlo protýct je mezi zrcátkem a oknem a pak skrz celý dveře dolů. Dole potom dírkou ve dveřích mezi těsnění na prahu. Nechce se mi sundavat tapec. Sundaval sem ho na eFku a byl to porod jaxwiňa.
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Dříve:
OP-Com - začátečník
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Zateka popod reproduktory, je tam tesnenie, ktore casom zostarne.
Bola tu na to zvlast tema:
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... t=zatekani
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
tak moje astra má novinku, zateka voda prez palubovku (nevim kudy) a dela se louze na gumovem koberci u spolujezdce
prosim poradte co by to mohlo byt, dost me to stve
swabel píše:Zateka popod reproduktory, je tam tesnenie, ktore casom zostarne.
Tak jsem to pročítal ale zaizolovat reprák aby voda nevytejkala ze dveří asi nebude to pravé ořechové. Spíš by to chtělo pořešit tak aby se voda do dveří vůbec nedostávala nebo vytejkala jinam než pod nohy.
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
OP-Com - začátečník
Dříve:
OP-Com - začátečník
Voda je ve dverich normalne, ale ma vytect na vnejsi cast prahu. Zkontroloval bych tu tesnici folii pod tapcem.
Co se tyka vody na spodku palubky, tak bych asi zacal kontrolou "dveri" pyloveho filtru. Nicmene cele topeni ma ve spodni casti odtok (kvuli kondenzatu z klimy). Nebo ze by spatne nalepene celni sklo?
Co se tyka vody na spodku palubky, tak bych asi zacal kontrolou "dveri" pyloveho filtru. Nicmene cele topeni ma ve spodni casti odtok (kvuli kondenzatu z klimy). Nebo ze by spatne nalepene celni sklo?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Dogee, riesil som to iste minule leto, bolo zostarnute a zle tesnenie plastu pod oknom, konkretne ta cast, ktora sa dotyka predneho skla. Urcite to bude ono, ja som tam dal nove gumove lepiace testenie na okna a dvere a od vtedy mam pokoj, Tiez my to dalo zabrat, kym som na to prisiel.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
asi bych rekl ze ti tece uvnitr topeni nekde...dogee píše:tak moje astra má novinku, zateka voda prez palubovku (nevim kudy) a dela se louze na gumovem koberci u spolujezdce
Opel Astra OPC
a jak se k tomu dostanu? kdyz oddelam prihradku pred spolujezdcem nebo mam oddelat "torpedo"swabel píše:Dogee, riesil som to iste minule leto, bolo zostarnute a zle tesnenie plastu pod oknom, konkretne ta cast, ktora sa dotyka predneho skla. Urcite to bude ono, ja som tam dal nove gumove lepiace testenie na okna a dvere a od vtedy mam pokoj, Tiez my to dalo zabrat, kym som na to prisiel.
PS: mam problemy pouze za deste...
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Zvonku, ries ten plast pod celnym sklom - jeho tesnenie horne, ktore sa dotyka skla!