Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Pro podnikatele devastující slevový portál. stálo to 1tisKč z původních 2tisKč.. Slevovým portálům moc nefandim, ale tohle se nedalo odmítnout
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
- Reklama
Já si koupil sonax na čištění interiéru, turtle wax vosk a 40 kč naházel do vapky na benzině. 400 kč moje první pucování
z venku to také řeším vapkou. Tentokrát jsem potřeboval interiér-teď vysichá v garáži a vypadá fakt nově
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Jedu, koukám, nápis coolant level, jedu dál, zvedá se teplota a vidím páru a čichám smrádek... Děravá hadička, tam úzká horní u expanzky, byla už nějaká vyměklá... Dost náhoda, že jsem to odstavil zrovna u garáže nějakýho maníka, co se věnuje autům a zrovna náááhodou tam přijel a pomohl Až jsem byl z toho v šoku...
hm tak to klobouk dolů takových co pomůžou je málo
Dnes vypulírovanej interiér, vysátej, očištěný koberečky a ošetřený plasty. I mladá přiložila ruku k dílu, těší mě, že sdílíme k autu stejnou lásku
To byla pekna hloupost...Werewolf píše:Jedu, koukám, nápis coolant level, jedu dál...
Mám zastavit uprostřed úzký silnice, kde není prostor k zastavení, provoz jak blázen a vim, že za chvilku jsem před obcí?
No uz tady par lidi psalo, ze jim vytekla voda a nez si toho vsimli a zastavili, tak poskodili motor. Ja kdyz me zaclo blikat kontrolka motoru, tak sem zastavil radsi ihned. Samo zalezi na okolnostech kde.
tak já byl dnes na stk a v poho
jen nepobírali stav km
jen nepobírali stav km
EX Opel Astra H caravan