Kolik km jste nejvic ujeli na plnou nádrž?
Kolik km jste nejvic ujeli na plnou nádrž?
Je zde doba dovolenych myslim ze by nebylo spatne toto tema, piste kazdy km a typ motoru Pripadne dolozte fotkou BC
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Kolik km jste nejvic ujeli na plnou nádrž?
Tohle téma má několik problémů:
- Záleží, jak moc kdo jezdí jen na výpary, tj. kdy kdo tankuje. Někdo je nervózní už když má míň než půl nádrže, někdo má dojezd 0 a ještě vesele jezdí.
- Bacha aby se kolem silnic nezačaly objevovat háčkový astry, kterým v rámci téhle soutěže došel benzín, protože ještě chtěli pár km ujet
- A hlavně Miloši, diesláci si z tebe zase budou dělat srandu, protože ujdeou na nádrž víc
- Záleží, jak moc kdo jezdí jen na výpary, tj. kdy kdo tankuje. Někdo je nervózní už když má míň než půl nádrže, někdo má dojezd 0 a ještě vesele jezdí.
- Bacha aby se kolem silnic nezačaly objevovat háčkový astry, kterým v rámci téhle soutěže došel benzín, protože ještě chtěli pár km ujet
- A hlavně Miloši, diesláci si z tebe zase budou dělat srandu, protože ujdeou na nádrž víc
Já bych rád jednou překonal šestistovku
Beru v potaz ze sem budou psat i naftaci i vonavi benzinaci Wolfe, 600km kdyz jedes dal neni problem, samozrejme u tveho motoru asi jo to se pomalu jet neda
Ja teda tankuju prevazne vzdy jak mi zacne blikat oko, ale to mi v nadrzi vetsinou jeste tak 8-10l zbyde coz je pri pohodove jizde po dalnici tak na 130km urcite, takze si dovolim rict ze i s mym motorem pri tempomatovych 120km/h (precejen ta 5 tam chybi ) to papa cca + - 7L a da se ujet 700km bez problemu. motor X18XE automat.
Ja teda tankuju prevazne vzdy jak mi zacne blikat oko, ale to mi v nadrzi vetsinou jeste tak 8-10l zbyde coz je pri pohodove jizde po dalnici tak na 130km urcite, takze si dovolim rict ze i s mym motorem pri tempomatovych 120km/h (precejen ta 5 tam chybi ) to papa cca + - 7L a da se ujet 700km bez problemu. motor X18XE automat.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ale jo, když koukám do historie Moto Assistantu, tak už se mi to jednou povedlo - 610 za 8,2 spotřeby a to jsem tankoval 50l, takže už jsem na výpary pomalu jel Teď mě bude čekat větší výlet, tak zkusíme sedmistovku překonat Ale radši petku s benálem s sebou
po cestě na dovču už tam teoreticky magická sedmistovka byla. Na půl nádrže mi to ukazovalo 365Km dojezd. ale u pumpy přišlo sklamání. dojezd jen 680 km na úplně! plnou
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Tak me to jednou ukazalo dojezd 795km
Tak přispěju taky s ropáčkem:) nájezd na nádrž mám v průměru těch 800km ale dojezd většinou po natankování ukazuje víc, po Dánsku ukazoval dojezd i 1150km jezdím hlavně okresky
Ty máš spotřebu 0,7l/hod na neutrál s nafťákem? To mám já s 1.6 benzínem...